Powered By Blogger

onsdag 31 oktober 2012

Dagens - som mest hemmafrusysslar just nu


Tröja ovanpå – Odd Molly Gimlet blouse, almost black, tröja under – Odd Molly 100 gr cotton jersey l/s, lite lilac, jeans – Please, bälte – uråldrigt men nyss framrotat ur mina samlingar, halsband med stor silversak och små dödskallar i olika färger – made by fina vännen Maria, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey. 

Bullar i ugnen, ja som det låter, inget förtäckt annat. Fiskburgare på spisen och tvätt i maskinen som väntar på hängning. Så jag pinnar ut i verkligheten på direkten igen. Nästan på direkten för jag har en liten fråga också; om det möjligen är någon som vet namnet på denna?:


Och skulle någon dessutom sitta på en produktbild att dela med sig av så hade jag blivit kanonglad… Dags att återgå till hemmafrusysslorna ett tag. Tjing!

6 kommentarer:

  1. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig utan undrar hur den du har på dig, Gimlet blouse är i storlek? K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle kalla den normal till lite stor i storlek. Vilket beror lite på hur man vill att den ska sitta. Jag ville ha den tajt så jag har storlek 0 i mina (har en vit också, skiljer inget storleksmässigt mellan färgerna) Kram!

      Radera
  2. Ja men vad heter blusen??! Har den själv hängandes i Mollyroben sedan många år tillbaka..(ingen produktbild har jag heller..)
    Vilken bra hjälp du fick här då, fniss.. Hoppas A-K eller någon annan minnesbegåvad person tittar in o hjälper två vilsna tanter..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... du är för skön! :o) Ja tur för oss vilsna tanter att det finns de som kan hjälpa och vägleda oss emellanåt... ;o) Kram!

      Radera
  3. Jag tror den heter Further Blouse men jag är inte helt säker.

    -Mio

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Då ska jag söka på det och se om jag hittar någon produktbild. Kram!

      Radera