Powered By Blogger

söndag 21 oktober 2012

En halv och väldigt omärkvärdig lördag by Instagram







Halv som i att den här tar sin början framåt eftermiddagskvisten. Med slappa djur som vägrar gå ur sängen. Hundarna lät till och med PimPim ligga där, och då är de slöa, för oftast är katterna bannlysta från just sängen. Men jag lyckades till slut få upp såväl de som mr Make, och en vovvenad kunde istället ta plats. 

Jag är ganska dålig på att dokumentera omgivningarna i stort, förmodligen för att de är ganska uttjatade för mig. Och därför håller mig istället till att gå loss på detaljerna. Inser att det blir lite trist för helheten så jag får kanske börja skärpa till mig på den fronten… I alla fall så upptäckte jag att jag var galet hungrig. Men istället för att slå till på salladen som jag skänkte en liten tanke så blev det ett besök i stora godisbutiken. Så resten av vovvenaden gick jag med värsta stora godispåsen i handen och knaprade girigt på choklad, lakrits och sega saker. Inte helt i linje med mitt tänkta fitnessleverne men det var ju lördag, helg, liksom…

Plötsligt fick jag för mig att jag blev galet sugen på att gå på konsert, så reklamaffischer skannades. Och insikten av det blev att Amon Amarth spelar. Men inte förrän i juni nästa år så konsertandet lades därmed på hyllan igen för en tid. Och istället blev det städning, diskfix och rödbetsbiffstillverkning i boningen. Och middag mitt i natten som på den gamla tiden… Dock var det bra mycket godare än vad det ser ut här. En jäkla tur det, liksom. 
Nu väntar söndagen att fyllas med göranden. Får se vad det blir… Tjing!

4 kommentarer:

  1. KIZZ!?? Det är ju min stora dröm att få se dem! VAR? NÄR? Undrar Millie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sweden Rock festivalen i Sölvesborgskrokarna, den 5-8 juni 2013. Deras hemsida: www.swedenrock.com. Kram!

      Radera
  2. Har du receptet på rödbetsbiffarna? För det lät gott och jag vill börja äta mer vegetariskt.
    Magdalena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag, det finns här:
      http://www.recept.nu/anders_leven/huvudratter/gronsakeroch_184_potatis_och_andra_rotfrukter/rodbetsbiffar_med_getost/
      Jäkla lång adress blev det... Och gott var det. Och grattis till ditt val att äta mer vegetariskt. :o) Kram!

      Radera