torsdag 18 oktober 2012

Det finns i alla fall EN bra sak med hösten...

... och det är att utbudet för en tvnarkoman som mig plötsligt utökas dubbelfalt. Med sprillans nya program och serier och de som kommer tillbaka, återuppstår. Det finns hur mycket som helst som jag kan totalsnöa in på nu. Fast det som nog gör mig allra gladast är att nästa lördag kommer Så mycket bättre tillbaka. Inte minst för att denna läckerpingla kommer att vara med den här svängen: 


Maja Ivarsson i the Sounds. Från min by, mr Makes gamla vapendragare. Och Magnus Uggla kommer att vara där, och Olle Ljungström, Darin... Vad säger ni; hiss eller diss för tv-utbudet i allmänhet och denna lilla serie i synnerhet? Tjing!

2 kommentarer:

 1. Tja, som sjuk o inte kan göra så mkt mer än ibland (ofta..) se på dumburken är jag glad över repriser jag tycker om kommer tillbaka! Denna serien ser jag fram emot bl.a. Finns det inget jag för dagen tycker om så har jag en många dvd att plocka fram, en riktig favorit är, håll i dig..; jo Lilla Fridolf!!! Älskar dessa gamla filmer, hmm så lättroad är jag..så är jag tant o sjuk, fnissar för jag tror hälften av er som läser nu tror jag är skogstokig, fast bara nästan..
  Kram hjärtat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trist att du fortfarande är sjuk :o( Men Lilla Fridolf haha... ja min första tanke är just att du kanske är lite tokig ;o) men nu blev jag ändå sugen på att faktiskt försöka hitta och titta själv för gamla filmer kan ju vara hur roliga som helst, just för att det är enkel humor... Hmmm... var hittar jag Lilla Fridolf... Kram!

   Radera