onsdag 17 oktober 2012

En förhatlig premiär & blomsterstatus

Så kom då dagen. Den oundvikliga, förhatliga. Då vinterjackan steppade in på scenen, eller snarare ut i verkligheten. För att nu få vara med länge länge… :o( 


Jacka – Odd Molly Nylon parker coat, almost black, sjal – Odd Molly Cascais scarf, vintage gold, jeans – Please, pjux – Primeboots, hund som uppenbarligen inte vill vara nära sin vinterjacksprydda matte– Ajax phaléne.

Jag ska inte tjata om hur mycket jag hatar höst och vinter, för det har jag redan gjort ett otal gånger, så det känner ni nog till vid det här laget… Jag kan istället visa upp en som är kraftigt överlycklig för att vintermunderingarna åker fram här:


Freja hund. Som är för liten för sin ras och därmed fryser. Och som älskar att ha kläder på sig. Försöker böka i sig dem själv när de åker fram, sticker iväg och gömmer sig eller spelar stelopererad i benen när de ska tas av. Knäppt kanske men så är det liksom med det…
Och på tal om hur det är med så tog jag en liten tur för att titta till Tidlösa idag. Blommorna jag hittade i parken i förrgår och som Flipfloppan, Charlotte och Sanna bjöd på kunskap om. Tackar för det! Och visar upp dess aktuella status:Och så var det med det. Och nu håller jag kväll, eller natt snarare... Peace out!!

6 kommentarer:

 1. Vad söta de är voffsingarna :-) Hon är väl en fashionista som matte lilla Freja förstås :-)

  Helt galet att det kommer blommor nu liksom :-)

  Själv är jag höstälskare så jag tycker det är rätt mysigt att plocka fram tjocka jackor

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
  Svar
  1. :o) Freja är troligen mycket mer fashionista än mig eftersom hon byter såväl plagg som stil lite oftare än mig. :o) Kram!

   Radera
 2. Lækker jakke, søde hunde og herlige billeder :-)
  God dag - hilsen Tina

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Bilderna på dig o jyckarna i parken är urfina!! De vackra löven blandat m blomman du nyligen upptäckt, ser åtminstone ut som en vacker höstdag!
  Gårdagens tre punkter som var på din lista, har min fulla förståelse vilken ångest at genomföra! Men nu är det gjort, bra där!
  Ha en fin dag i fitnessland!! Antar du härjar runt där varje dag nu, kanske t.om fera ggr/dag..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var en ganska vacker höstdag, idag också ser det ut som men kallt, och jag hatar kallt. (det finns ju alltid något att gnälla över...) :o)
   Nja, flera gånger om dagen skulle jag inte orka men 5-6 pass i veckan är mitt mål i alla fall. Olika pass då annars blir det för trist. Kram!

   Radera