Powered By Blogger

onsdag 12 oktober 2011

130 stickade koftor – är inte det lite överdrivet…?

Det slog mig när jag var hos AjaBaja i måndags. Att det är helt galet vad många stickade koftor Odd Molly har prånglat ut den här hösten och vintern. Så jag satte mig och lekte statistiknörd nyss. Genom att räkna antalet koftor bland produktbilderna på företagets hemsida.

Och fick fram att de har 18 korta modeller och 12 långa i sitt sortiment. Om man då betänker att de allra flesta kommer i flera färger, såklart räknade jag på det också och fick då fram 130 stickade koftor. 130! Under en och samma säsong. Är inte det lite överdrivet?... Snudd på storhetsvansinnigt galet?... Eller vad säger ni? 
Nu lär ju inte varenda en ha gått i produktion men i alla fall, det är enligt mig ändå tillräckligt många för att det ska vara väldans många. Min toppfavorit är:

Port-a-home big cardigan, winter white

Och där är väl jag också en smula galen eftersom jag faktiskt inte har sett den i verkligheten… Men efter att ha provat systern i powder så kan jag ändå lätt kasta in den som min förstekandidat… Vilken är er favorit? Kram för nu! Take care!

10 kommentarer:

  1. Jag tycker det är bra. Just eftersom smaken är som baken och jag vill inte ha exakt samma av allt som resten av Mollywood. :) Fast problemet är ju att det blir svårare att välja....

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också det är kul med många men lite förvirrande ibland...
    Hmmmm, Favorit? Gilded cardigan tycker jag är fin och lite unik..

    kramar!

    SvaraRadera
  3. Min favorit är den jag provade när vi var på Ajabaja och inte köpte och nu finns den ingenstans.
    Gorgi cardigan i magnolia.

    SvaraRadera
  4. Älskar koftor!!! 130 är kanske lite väl tilltaget dock...
    Min filt är min älskling!!! Jag är så glad att ni övertalade mig att köpa den i butiken i somras.
    Annars är det svårt med ull, jag behöver en långärmad topp under i sånt fall så jag drar mig för att hamstra fler ullkoftor. Jag längtar till våren he he...
    Kramis!!!

    SvaraRadera
  5. En riktigt häftig kofta! Min koftomana har gått loss fullständigt :-o Så många fina koftor! Har svårt att välja favorit men Fedden och Avoriaz är två toppkandidater :) Kram

    SvaraRadera
  6. Tackar för era åsikter och kommentarer. Jo såklart har ni rätt i att det är kul med många att välja bland men som sagt svårt att välja… Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Koftan finns på rea i Danmark. Med 40% rabatt.

    http://hos-natascha.dk/shop/nye-varer-spar-59c2.html

    /Malin

    SvaraRadera
  8. Malin: wow, rea redan... det måste jag ju kolla upp. Tusen tack för tipset!!! Kram!

    SvaraRadera
  9. Malin igen: de skickar bara inom Danmark… dumt :o( Men plånboken blev glad… :o) Tack igen för tipset i alla fall! Kram!

    SvaraRadera
  10. Det var ju synd. Du hittar den säkert till bra pris senare ;)/Malin

    SvaraRadera