Powered By Blogger

lördag 1 oktober 2011

… och så här ser det också ut i den danska huvudstaden. Skyltfönster. Och…


… en hel massa cyklar överallt, både i rörelse i full speed och parkerade precis var som helst… vilka jag snöade in på under vår promenix… som synes:


Lite skoslitande och geocachar senare lyckades jag komma över min cykelmani och började istället knäppa bilder på lite annat som spontanfångade mitt intresse:


Och efter att ha kika lite på uteloppisen så drog mörkret in som ett stressat jehu och vips så var det för svart för att få något mer att fastna på bild… Geocachingen fortsatte dock en liten stund till. Vilket gjorde att vi bland annat hittade en superschysst park, som lätt måste besökas igen i dagsljus. En bra anledning att återvända… För även om Köpenhamn kan vara stimmigt och jobbigt med allt folk i omlopp så kan den även få en av slappna av och ladda batterierna…
Nu ska jag dock göra detsamma, fast på en båt idag istället… för ovanlighetens skull… :o) Hoppas ni har en riktigt bra dag. Take care och Kram på er för nu!

2 kommentarer:

  1. Hej
    Åh, vad sugen jag blev på att ta mig till Kph! Jag var där sist i somras.
    Fina bilder Du tagit, Josanne! Ni oddmollare har känsla för bilden....
    Ha en fin lördag
    Kram
    Milott

    SvaraRadera
  2. Jag älskar Köpenhamn men har inte varit där på jättelänge! Roliga bilder! Och så är jag nyfiken på vad du har provat mollytok som jag är :) Kramar

    SvaraRadera