måndag 17 oktober 2011

Om att ha hittat en ny metod för garderobsrensning

Det där med garderobsrensning för onekligen med sig en hel del ångest. I alla fall för mig. En mental kamp med plagg som åker ut och in ur Mollyroben för att jag inte kan bestämma mig för om de ska få stanna eller gå… Trots att jag vet att jag bara måste släppa taget om en del då jag är ganska utled på att ha det så här:


Så idag fick jag för mig att testa en, för mig, helt ny metod. Som gick ut på att jag tog ut exakt vartenda plagg, för att sedan hänga tillbaka dem igen i ordningen från de jag gillar allra mest och ner till dem som inte riktigt fick plats i slutändan. Vilket med andra ord är detsamma som de som jag gillar och använder minst. Så därför får de helt enkelt stå ut med att hamna i ett till salu-inlägg här. Typ ikväll, innan jag hinner ångra mig igen… :o)

Till dess har jag sänkt priserna i mitt förra till salu-inlägg, som man kommer till om man klickar HÄR. Imorgon kväll åker de ut på Tradera om ingen är intresserad.
Har ni något smart förfaringssätt hur ni bäst lyckas rensa i garderoben?  Kram!

7 kommentarer:

 1. Ojoj jag ser fram emot att se vad du har till salu. :) Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat köra en grej Nadia(Cake of joy) berättade om på träffen i GBG. Det handlar inte så mycket om att ränsa, men om att planera köpen lite bättre än jag gör. Plagget som ska köpas måste matchas med i alla fall 2 befintliga plagg i garderoben, helst 3 plagg. Jag hoppas på det viset att få en garderob i lagom storlek men med många kombomöjligheter.
  Lycka till med rensningen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den metoden ska jag pröva! Det är katastrofvarning i min garderob! Hilde/Nadias köpråd lät också bra! Då kanske man kan undvika de värsta impulsköpen :) Kram

  SvaraRadera
 4. Sunt tänkande :-) Du... jag mejlade igen ang the sjal..jag hoppar.. (ångrar mej redan, men jag måste tänka SUNT ) :-)
  Lycka till med rensningen !

  SvaraRadera
 5. Bra tanke, men jag är periodare så helt plötsligt bor jag i ett tidigare ointressant plagg... Jag har en liknande kamp. Jag har ju köpt kläderna för att jag gillar dem så ibland är jag väldigt lättad över att ingen handlat av mig. Fast nu får det åka ut på tradera för mig med. Rensade ut lite väskor också så nu kanske jag kan hitta lite luft i garderoben också :-)
  Bra jobbat, undrar just vad du hittar avstå ikväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jättesmart! Ska testas! Kram!

  SvaraRadera
 7. Sanna: vi kan ju hoppas att det är något du söker… :o) Kram!

  Hilde: det var ett kanontips!!! Det ska jag absolut också försöka leva efter i fortsättningen, är så trött på alla impulsköp jag gjort… Kram!

  Odd me: håller tummarna att du lyckas. Jag lyckades sådär, hängde in vissa saker efter någon timme igen… så det är fortfarande katastrof… :o( Ja visst är deras tips bra, ska verkligen försöka att praktisera det i fortsättningen. Kram!

  Johanssonskan: okej, mailar dig om en stund! Kram!

  Lillis: ja visst är det kluvet… man vill få plats men vill ändå inte riktigt sälja… galet! Men nu håller jag ändå tummarna att vi båda får sålt av lite, så det så… :o) Kram!

  Naimiez: säger detsamma som jag skrev till Odd me: håller tummarna att du lyckas. Jag lyckades sådär, hängde in vissa saker efter någon timme igen… Kram!

  SvaraRadera