Powered By Blogger

torsdag 20 oktober 2011

Dagens – som beger sig ut för att försöka skofjäska


Där har ni min stass of today. Japp, ännu en repris of the gås, som ni lär få se massa många gånger till innan de tre jag vid det här laget har roffat åt mig är utslitna… Inte för att stassen lär spela någon roll för dagens aktivitetsplan, för här är det istället handling som ska göra susen… hoppas jag… ;o)

För jag är på väg till mr Makes studio för lite ideellt arbete bakom disken och bakom kulisserna. En liten fjäsksejour i hopp om att lyckas framstå som bästa frun och därav dupera till mig ett par pjux… för jag kan bara inte släppa dem jag skrev om i förra inlägget. Och det paret som är ”mina” (och Mimmis… ;o)) är:


Är det förresten någon som har testat eller rent av har ett par Dkode-skor och vet hur de är att ha på sig och gå i?  Undrar både jag och Pernilla… Dags att bege sig så jag hinner innan de bommar igen. Ja, just det… jag har ett Mollyket att plocka upp på vägen också… Jag visar sen. Take care! Kärlek & Respekt!

7 kommentarer:

  1. Jag älskar Dkodes läckra skor har en återförsäljare här på trakten och de lila ligger på min önskelista! Jag tycker de är bekväma "finskor till trots" Jag skulle säga att de är normala till något rymliga i storlek.

    SvaraRadera
  2. Jag har ett par kängor från DKode...underbara kan jag bara säga !!Och så snygga..så jag säger KÖP..skit i köpstoppet..fnisss...
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Brandos har märket, där köpte jag mina..
    Tjiinggg...

    SvaraRadera
  4. Har inga men har spanat på Brandos. Dom där lila står det ditt namn på! Lycka till med projekt ass-kissing:) Kan sätta en bra slant på att du lyckas också;) Kram!

    SvaraRadera
  5. Håller med Linda... tror du lyckas! Heja!

    SvaraRadera
  6. Så snygga de är.. jag har aldrig kikat på dom förut. Men läckerbitar!
    kramar

    SvaraRadera
  7. Tackar och bugar för kommentarer, tips och hjälp… Och inte lyckades jag sova bort mitt habegär över dem i natt heller… attans… ;o) Ha en bra dag! Kram på er!

    SvaraRadera