Powered By Blogger

lördag 8 oktober 2011

Listan – del 14: shoppingvanor

Nu har det blivit hög tid att beta av ännu en punkt på Katinkas lista känner jag:

SÅ HÄR SHOPPAR JAG - I butik? På nätet? Reor?

Haha… hur shoppar jag inte? Nog allra minst i butik faktiskt eftersom jag inte är det minsta förtjust i att springa i affärer. Tvärtom så blir jag lätt panikslagen av en massa folk och kläder i ett enda mischmasch. Undantaget ett par enstaka butiker som säljer Mollysar. AjaBaja är favoriten av dem, där jag brukar göra provningar med min partner in shopping, Lingondarlingen. Där blir en hel del av mina nykomlingar inhandlade också, men förövrigt så föredrar jag absolut nätshopping.


Med nackdelen att det inte alltid blir helt bra i hur det passar eller känns, men för det mesta lyckas jag ändå att pricka rätt, så fördelarna överväger definitivt. När det kommer till fullpris vs rea så blir det nog lite fifty fifty. Mest eftersom jag har en tendens att gå loss lite väl överstyr, framförallt när det vankas röda lappar.


En punkt att skärpa upp mig på och bli lite vuxen… framförallt eftersom de där reafynden inte alltid visar sig vara så mycket fynd då de ibland bara blir hängande i Mollyroben. Tidigare klickade jag ganska friskt på Tradera också men det har jag lyckats tagga ner på rejält. Föredrar allt oftare att adoptera från Mollysystrarna istället. Haha… det låter som om jag shoppar jämt. Vilket inte är helt sant… bara lite… :o)
Det var allt från mig för nu. Hoppas ni har en bra dag därute. Kärlek & Kram!

5 kommentarer:

  1. Oj oj, vad jag känner igen mig... Nätshopping och rea... Jag har riktigt svårt att vara förnuftig då ;-) Det som jag dissat innan blir ju hur intressant som helst...
    Ha en härlig lördag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Känner också igen mig :) Kram

    SvaraRadera
  3. Känner igen mig jag med:) Mycket nät-shopping blir det......Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Tack för era kommentarer, ”kul” man inte är ensam i sitt galenshoppande… känner ju sig mindre idiotförklarad nu liksom. :o) Massa Kram på er!

    SvaraRadera