Powered By Blogger

fredag 14 oktober 2011

6 minuter – 6 bilder: höstlycka på kyrkogård

I min iver att försöka gilla hösten, eftersom den nu ändå är här och inte tänker låta sig bytas ut mot varmare tider, tvärtom…:o( så gick jag verkligen in för att hitta skönheten i den igår.
Och det var inte så himla svårt för det var superfint väder och kyrkogården där jag utförde detta lilla uppdrag visade sig från sin bästa sida. Jag gillar kyrkogårdar, lugnet, små vackra detaljer, mycket att vila ögonen på och bara strosa runt. Så i jakten på höstlycka valde jag absolut rätt plats, som dock inte kommer helt till sin rätt på bilderna jag tog… men jag kastar ut dem i alla fall:
 

Idag blir det höststudie i storstad istället. Får väl se om det blir ett lika angenämt möte… :o) Hoppas ni har en bra dag därute. Take care och Kram tills vidare!

4 kommentarer:

  1. Jag gillar kyrkogårdar jag med! Speciellt runt allhelgona-helgen när det lyser i lyktor överallt. Lite spooky och härligt:) Ha det så gott i storstan! Kram!

    SvaraRadera
  2. Linda: ja de är lite skrämmande magiska liksom. Bodde bredvid en kyrkogård tidigare, knallade jämt där då och hittade hela tiden nya saker att spana in. Coolt! Kram!

    SvaraRadera
  3. Då är vi tre knasbollar =)
    Jag älskar lugnet på kyrkogården och man kan verkligen stänga av stressen utanför där.
    Jag minns en påsk när jag stod i ett fönster med utsikt över stadens stora kyrkogård och det var helt gult av alla blommor. Fantastisk syn!

    SvaraRadera
  4. Helen: vi kanske ska ta en kyrkogårdsträff nästa gång… med lite picnic, vi knäppisar emellan… ;o) Har sett och läst ditt mail nu ikväll, har haft mailstrul… som vanligt :o( Svar kommer imorgon. Kram!

    SvaraRadera