Powered By Blogger

onsdag 26 oktober 2011

Kattauktion – så här tänkte jag att det ska funka

Vilket gensvar i mitt förra inlägg. Tusen tack alla ni som vill vara med och skänka något till kattauktionen! Ni är helt fantastico och så här glad är jag för det:
 


Jag tänkte att det ska funka som så här; jag gör ett inlägg med de saker som blivit skänkta, när de har dykt upp, med en kortare text om vad det är, kanske vad det är värt i nyköpspris, vem som har donerat vad och ett utropspris (detta får ni som bidrar med något supergärna hjälpa mig med!)
Folk får buda och i takt med att buden kommer in (för det hoppas vi såklart att de gör, i massor… :o)) så uppdaterar jag med aktuella bud.


Jag sätter ett slutdatum och den som har högsta budet då vinner, sätter in pengar till mig, jag postar till vinnarna. Helt enkelt the Tradera-way. Portokostnaderna för det jag skickar iväg står jag för så att allt som kommer in kan gå oavkortat till Lenas katthem. Vilket det kommer att göra via hennes postgiro. Och så kommer det såklart en liten summering här av hur det gick.


Okej? Undrar ni något mer är det bara att fråga. Jag kommer att maila min adress till er som vill skänka något nu under förmiddagen. Kram på er allihop! Take care!

8 kommentarer:

  1. Du behöver inte lägga ut porto för det jag skänker, ge mig bara vinnarens namn och adress så skickar jag det från mig, jag skickar dig en bild på objektet så du kan lägga ut det när det är Auktionsdags, onödigt att det skall gå porto i flera led:) Eller hur:) kram kram:)

    SvaraRadera
  2. Ett paket kommer skickas till dig idag! Vet inte värdet på det tyvärr! Bra idé från Too di loo men mitt är redan nedpackat så jag skickar iväg det! Använd det som du bedömer gå att använda! Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Har mailat dig och jag tänkte detsamma som supervackraste Too di Boo.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Himla bra initiativ..jag hör av mig!

    kramar

    SvaraRadera
  5. Too di Boo: kanonidé, som Eva mailade om också, absolut är ju det allra bäst, om det känns okej för er! Har du min mailadress? Kram!

    Odd me: tack söta, ser fram emot att vittja brevlådan. :o) Kram!

    Eva: har mailat tillbaka till dig nu. Kram!

    Lingon: tack, vi hörs. Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Har mailat bilder till dig, kolla om det fungerar då min dator tycks leva ett mycket eget liv idag.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  7. Jag har också mailat och kolla här vad mycket pengar katterna ska få ;)

    http://www.tradera.com/Odd-Molly-kortlek-inplastad-auktion_1635_142016155

    SvaraRadera
  8. Eva: jag har fått och sett ditt mail, superfina saker, tusen tack!!! Kan inte komma in i mailen just nu, när jag tänkte svara… :o( Provar igen senare, annars imorgon. Kram!

    Helen: shit i havet… ja tänk om vi kunde få det… kanon hade det varit minst sagt! Tack för babbel idag. Kram!

    SvaraRadera