Powered By Blogger

söndag 2 oktober 2011

Listan – del 11: favoritväskan

Jag hakar på Katinkas lista en stund till även om jag ligger fett back med den nu:

VÄSKOR - Hur ser väskor jag faller för ut? Favoritväskan? Märken?

Oj vilken kluring. För här kan vi verkligen prata om att ha ett schizofrent och helt stillöst förhållande. Jag har väskor av alla de slag, de flesta av i de billigare prisklasserna. De av de ”finaste märkena” är inte min grej. Alls. Varför vet jag inte utan så är det bara liksom.
Ofta använder jag en väska hela tiden under en period för att sedan gå över på att tjata ut nästa. Just nu är det den ljusgröna med fransar som jag köpte i Athen i maj som lever ett hektiskt liv tillsammans med min blå tygkasse från Odd Molly. Ni ser dem på dagensbilderna hela tiden i princip.
Min favorit alla kategorier är dock den här lilla Odd Molly-snygging från i våras:


Cleopatra bag. Fast då den är lite i minsta laget och efter att ha proppat den så full att den gick sönder och jag var tvungen att laga till den så får den tyvärr inte haka på så ofta längre… Dumt för den är ju så oemotståndligt kitchcool och förtjänar därför att synas mer.
Så kanske dags att börja röja bort en massa onödigt skit som jag annars bara släpar på utan att veta varför… Vad har ni för favorit på väskfronten?... Kram!

3 kommentarer:

  1. ÅH, den är också min favorit. Hoppas hoppas jag kan få fatt i den någon dag.
    kramar!!

    SvaraRadera
  2. Lingon: jag har kroniskt span på den till dig! Kram!

    SvaraRadera
  3. Den väskan är ju superläcker!!!
    Själv är jag supertråkig när det gäller väskor... bor in mig i en och sen får den hänga med tills den går sönder... För lat att skifta antar jag :-)
    Kram Helena

    SvaraRadera