Powered By Blogger

tisdag 18 oktober 2011

Vill du tatuera dig den här veckan?...

… i så fall finns chansen på House of Pain i Helsingborg. För torsdag-lördag den här veckan gästar Cad från Växjö i mr Makes studio. Han kör de flesta stilar, utom realistiskt (men det är å andra sidan mr Make grym på, så om någon nu skulle vara intresserad av porträtt, av såväl människor som djur så fixar vi det också alltså… ja ska man nu ändå reklama här så kan man ju lika bra göra det ordentligt… och till den egna hushållskassan också… ;o))

Cad är däremot fett duktig på old school och traditional, vilket på svenska betyder att han är kanon på tatueringar i detta stuket (bilderna här är hans verk):


Klicka på bilden så kommer den upp i lite större format. Och hojta till mig om ni vill ha tatueringstid, det finns några enstaka kvar, så fixar jag det, eftersom jag är studions egna, och framförallt ideellt slavande, shopbitch… :o) God natt!

2 kommentarer:

  1. Tusan att det är så långt till Helsingborg! Kan ni inte göra en Stockholmsturné snart?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Äppelträdet: ja det är dumt att vårt land måste vara så förbenat långt… :o) Stockholmsturné är det bara en gång om året, sista helgen i augusti när det är tatueringsmässa… så du får ladda till nästa gång kanske… ;o) Kram!

    SvaraRadera