Powered By Blogger

torsdag 20 oktober 2011

Tävlingen som har försatt mig på djupt vatten

Haha… ja det här köpstoppet har onekligen dragit in mig på djupt vatten i konsumtionsland. För strax kommer jag att kasta ut ännu ett shoppingtips… Fast, den här gången kan jag skylla på vackra yrvädret Too di Loo, som har en supertävling med Folk hos sig, ni kommer till den om ni klickar HÄR. Och där man bland annat ska tipsa om något märke som man saknar i deras butik.

Jag kom genast att tänka på ett skomärke, Dkode, som jag har sett skymta förbi, så jag gav mig ut på nätjakt. Och fick napp. Och shit i havet vilka superläckra pjux de har lyckats designa. Vad tycker ni om dessa till exempel?



Fotona har jag norpat från webshopen Spartoo och de här skorna och ett helt gäng till av samma märke kommer ni till om ni klickar HÄR.
Jag är lite extra svag för ett av paren som jag har kastat ut här så jag tror nog att det får bli ett litet samtal med mr Make idag, ett fjäskinriktat samtal om vikten av att ge presenter till sin fru lite då och då, om man vill ha ett välstädat hem till exempel… För han har ju inte köpstopp… ;o)
Någon som har lust att gissa vilket par ni tror jag har fastnat för? Eller ännu hellre; vilka hade passat mig bäst om ni hade fått välja?

Hoppas ni har en bra dag därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

9 kommentarer:

  1. Jag röstar på de lila längst ned till vänster, passar bäst till mollysarna som ofta är mönstrade.

    Men om man inte har så mycket mönster på kläderna så ser de längst upp till höger ut att passa.

    Ska bli intressant att se vad Mr Make väljer.

    Ha nu en härlig helg med mycket mys!

    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Haha vad smart du är :)) Skitläckra skor! Speciellt de översta till höger, för att inte tala om de nedersta till vänster eller....oj oj oj vad svårt det blev :-0 Kram

    SvaraRadera
  3. ... de två sista tycker jag var superslurpiga!
    Kran!

    SvaraRadera
  4. Åhh gumman, tack för den så roliga länken till dessa underbara skor..ha ha ha , ja jag får också ta ett liiiitet samtal med mannen om lite skordon:) kram pretty du:)

    SvaraRadera
  5. Så här får man verkligen inte göra!!! Att locka med såna superdupersnyggaocoola skor!!! Jag älskar skor och de här var ju så cooooola! Vet du om de är sköna? De ser ju verkligen ut så. Kramis

    SvaraRadera
  6. Oj, översta till höger är ju min sko, skönt att du hittat den:))/Mimmi

    SvaraRadera
  7. De ser både coola och bekväma ut.
    Gissar på de uppe till vänster för de liknar några andra du provade en gång ;)

    SvaraRadera
  8. Längst ner till vänster??

    SvaraRadera
  9. Men vad f##... Jag som hade plitat ihop ett gigantlångt svar till er här igår… borta… :o( Sorry att jag inte orkar skriva om det nu utan istället bara säger tack och Kram!...

    SvaraRadera