onsdag 26 oktober 2011

Dagens – som var tvungen att ge upp & inse fakta

Japp, då var det alltså, och tyvärr, dags... För en ytterst motvillig premiär av:
 


The vinterjacka! Jag har kämpat hårt och tappert för att stå emot men idag gick det inte längre… jag var helt enkelt tvungen att ge upp och inse fakta… att sommaren nu är ett minne blott… :o( Även inomhus är det kallt a la kylskåp så det gäller att vara rätt så hyfsat påbyltad även innanför hemmets väggar:


Med handledsvärmare, alldeles riktigt… Har aldrig påstått att jag är helt och hållet normal… :o) Gissar på att det är fler än jag som har tvingats retirera för hösthelvetesfaktorn… som jag anser att det är. Fast jag skulle så gärna vilja kunna se något positivt i det istället för att bara gå runt och tjura… så är det någon som har något bra tips på hur man ska kunna uppskatta hösten? Kram!

4 kommentarer:

 1. Vem tusan är och vill vara normal!? ;) När urk vad tråkigt! Hihi! Kram

  SvaraRadera
 2. Normal kan nån annan ha =)
  T o m jag börjar inse varför man har handledsvärmare. Brr!

  SvaraRadera
 3. Uppskatta hösten??? Vara inomhus i mjuka kläder, uppkrupen i soffan med te eller vin och massor av tända ljus!!!! Den tiden man inte tillbringar på det viset är inte så kul...
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Haha… så rätt ni har alla tre… nä vem fan vill vara normal… och även om man = jag skulle vilja så har jag testat och det funkar inte… ;o) Och som jag garvade åt din kommentar Helena, så rätt för exakt vad jag också känner och tycker. :o) Kram på er snyggingar!

  SvaraRadera