Powered By Blogger

söndag 16 oktober 2011

Provning: Odd Molly Winter 2011

Jo, jag var ju på AjaBaja och provade lite Mollysar i förrgår. Så om det kan vara av intresse för fler att se en liten knubbig tant i olika stassar så kommer det lite bilder här under ni kan kika på.
Eftersom Blogger sparkar bakut i vildsint stil om jag försöka att få in många bilder på samma gång så har jag fått dela upp provningen på två inlägg. Kör igång med lite vinter till en början, så kommer det tre höstplagg lite längre ner.



















Printed Mah-jong velour dress, dark grey 1699:-

Storlek 2. Med en dansande Lingon i bakgrunden som är sååå snygg i denna, vilket lockade mig, den stora velourdissaren, att prova den. Och den hade nog varit lite snyggare på mig också om jag inte hade haft tre plagg under den, vilket får mig att framstå som en hårt stoppad korv. Mjuk, skön, underbart mönster. En hiss helt enkelt.

Zermatt knit sweather, winter white 1699:-

Storlek 2. Nja, nu är ju inte tjocka stickade tröjor något som någonsin har funkat på mig. Säger jag och hänvisar både till korvstoppning igen och till att jag inte trivs i den helt enkelt. Denna var dessutom lite sticksig, vilket jag blir allt mer allergisk mot med åren. Men om man pallar det och är en smula smalare än mig så kan den här säkert vara hur läcker som helst. Lite annorlunda och kul. Och varm som sagt.



















Aspen knit cardigan, magnolia 1899:-

Storlek 2. Jag skulle nog kunnat ha en 1:a också, så som de allra flesta av koftorna denna höst och vinter ganska stora i storlek. Färgen är absolut en vinnare, modellen en lite förfinad variant av ”filtkoftan” med fler detaljer och passformen schysst. Tyvärr sticksig, jag är verkligen superkänslig när det kommer till det, annars hade den lätt hamnat på min vill-ha-lista.



















Whistler knit cardigan, winter white 2199:-

Storlek 4. Ja den är åt helsefyr för stor. Skulle tippa på att en 2:a hade suttit som den skulle på mig, som normalt ligger emmaln 2 och 3. Men. Jag tycker att den här koftan är så himla fin att jag bara var tvungen att testa den oavsett storlek. Och eftersom jag tokgillar det mesta med den, som den raka modellen, de hyfsat diskreta men ändå uppnosiga mönstren och färgerna så hamnade den absolut på vill-ha-listan.

Ja det var vad de vintermärkta plaggen som jag lyckades kränga på kroppen i fredags. De som bär signaturen höst finns till beskådan i inlägget här under...

7 kommentarer:

  1. Jag gillar dina provningar! Alla koftorna är fina men jag gillar de två sista bäst. Aspen koftan var superfin! Kramkram

    SvaraRadera
  2. Visst är mah-jong helt underbar!!!! ASPEN <3 blundar hårt.......vill ha!!!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Knubbig tant va?! Den vita koftan var ju riktigt läcker! Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Tack för kommentarer! Det är alltid lite Farligt att prova för man får nästan alltid nya habegär. Som nu, både den vita och Aspen hade inte suttit fel att få lägga beslag på… :o) Sedan är det ju lite kul att sukta och drömma också… i hopp om att kanske, någon gång sen… :o)Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    jag undrar om du r4ekommenderar att man går ner en storlek på Aspen knit cardigan? ligger mellan storlek 2 och 3. Vilken bör man välja?
    mvh
    anna

    SvaraRadera
  6. Anna: jag ligger också mellan 2 och 3 och jag tyckte nästan att 2 var lite stor. Tyvärr fick jag aldrig chansen att prova en 1:a så jag vet inte om det hade funkat men jag rekommenderar absolut en 2:a om du inte har chans att prova. Håller tummarna. Kram!

    SvaraRadera
  7. Åh tack för det snabba svaret :) då kör vi på en två!
    Kram

    SvaraRadera