fredag 21 oktober 2011

Jag kan inte låta bli att undra hur de har det nu

Jag gick nyss igenom och rensade i bildspelet jag har här eftersom det inte överensstämde med det verkliga innehållet i min Mollyrob. Har en del nytt att lägga in där också men det är en annan sak… som får fixas någon annan dag. För nu plockade jag enbart bort de plagg som har fått flytta iväg till nya hem.


Och det är en hel del. Över 50 plagg… i år. Och även om det bara är kläder så kan jag inte låta bli att undra vad som hänt med dem. Om deras nya ägare trivs med dem, om de används, och i så fall kanske när och i kombo med vad… eller om de eventuellt har fått flytta vidare...
Lite sådana livsviktiga undringar far runt i skallen… Så då fick jag ett infall, helknasigt måhända men det skiter jag liksom i… För det skulle vara så superkul att få svar på lite av de frågorna. Av er som har köpt plagg av mig.

Så vad säger ni; skulle ni vilja plita ihop några rader, kanske med en bild, där ni själva syns eller inte syns kvittar… Som jag sedan skulle kunna få använda här i bloggen… Anonymt eller med namn spelar inte heller någon roll… Allt är helt upp till er i så fall…
Kan det vara något? I så fall får ni gärna maila mig på oddjosanne@gmail.com.

Nu ska jag försöka slita mig från datorn och ta itu med allt fixande som står som projekt på dagens att göra-lista… Men vi ses igen lite senare om ni vill. Kram!

7 kommentarer:

 1. Vilken kul idé - hoppas du får bra respons!
  Kram snygging

  SvaraRadera
 2. Frösötös: kul du gillar idén, var lite rädd för att bli totalt idiotförklarad för den… ;o) Kram!

  SvaraRadera
 3. Tycker också det var en rolig idé. Nu måste jag räkna hur många plagg jag såld i år:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. kul idé! Jag köpte en fin wrapsak av dig, som jag faktiskt inte kommer ihåg namnet på just nu, men om du tittar i Binas blogg 20101211, finns jag där på bild med den på. Nu har den emellertid vandrat vidare till min brorsdotter, då den passar henne bättre än mig. Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 5. Det var ju en rolig idé du fick! Hoppas någon skickar en bild till dig! Den röda 327;an jag köpte var ju min gamla så den räknas inte, fniss..
  Ha en riktigt bra fredag! Du fick ju sött uppvaknande..
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Kul idé! Wrapen har ju åkt vidare ( med blandade känslor så här i efterhand ) men de lila torgvantarna är här :) Kommer inte ihåg om jag köpt något mer av dig :)) Kramar

  SvaraRadera
 7. Rolig idé för även om det bara är kläder så väcker de ju uppenbarligen känslor =)

  SvaraRadera