Powered By Blogger

lördag 1 oktober 2011

Kan man ändra omdöme på Tradera?

Sitter i sängen med en kopp kaffe, tv och Iphonen på Traderaläge. Och får för mig att jag ska lämna omdöme på en kanonbra säljare. Klickar i positivt, hinner skriva ett B som skulle vara ett S, försöker ändra men då strular fånhelvetet, eller om det var jag, men bättre att skylla ifrån sig... ;-) och omdömet skickas. Med ett B. Så jäkla pinsamt... Och helt fel så därför undrar jag nu om någon vet ifall man kan ändra sitt omdöme??? Please hilfe i så fall!!! Kram för nu!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. nej det går att ta bort men inte ändra i. Skriv ett mail o förklara.

    SvaraRadera
  2. Hejsan Josanne! Vill bara säga att jag älskar din blog :) På tradera frågan tror jag också att jag har ett svar. Det mesta går att läsa här http://www.familjeliv.se/Forum-21-162/m57896654.html Det verkar som att du kan ta bort ditt omdöme, men att du då inte får skriva ett nytt.

    Tradera trycker på att man bara har en chans, men att om bådeköpare/säljare godkänner så kan man ta bort ett omdöme. TIillexempel ditt i det här fallet som blev fel.

    Behöver du mer hjälp rekommenderar jag dig att slänga iväg ett mail till tradera supporten. De brukar vara hjälpsamma. De hittar du här support@tradera.com

    En till fråga tror du du skulle kunna lägga till min blogg I din högerspalt under Odd Molly bloggar? :D Skulle betyda mycket för mig.

    Hälsningar Lina en Odd Molly fantast!

    SvaraRadera