Powered By Blogger

fredag 7 oktober 2011

Dagens – febertant prioriterar sina favoriter

Om man backar tiden, ett par ynka år räcker, så var jag aldrig någonsin sjuk. Kollektiva magsjukor, nationella förkylningar och massiva influensor… ingenting bet på mig. Vilket jag helt ärligt var en smula frustrerande över lite då och då… för jag ville ju också få chansen till en jobbpaus och istället ligga hemma och ”vila upp mig”… Inte behöva vara frisk och få andras arbete, ”de lyckligt sjuka” på mina axlar utöver den redan tunga bördan...

Man kan lugnt påstå att jag har fått mina sjukdomsönskningar uppfyllda det här året. Varenda en av dem. För alltid är det något skit som lever djävul i kroppen. Och idag är det febern som jag hade på visit tidigare i veckan som nu har bestämt sig för att komma på ovälkommet återbesök… :o(

Fast eftersom jag är gräsänka då mr Make befinner sig i Lissabon för jobb över helgen så får jag ändå snällt kasta på mig en outfit och rasta nödiga hundar lite då och då, och då är det ju lika bra att passa på att knäppa dagensbilder också:



















Och vad passar bättre när man har illvilliga rubbningar i temperaturen än att iklä sig de mjukaste och skönaste plaggen man har i sin ägo. Vilket jag upptäckte visst råkade sammanfalla med de som är mina absoluta favoriter just nu. Gåsen och Mariakoftan.
Vilket i sin tur måste betyda att jag har gått och blivit en mjukis så här på äldre dar… Jaja, det kunde varit värre så jag tar det med jämnmod… :o) Nu; en vilostund i sängen, men vi ses igen lite senare om ni vill. Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. Det hänger ju ihop allt det där. Och man fixar det till en viss gräns att vara "duktig"
    Lyssna på kroppen och ta det lugnt.

    Jag har också Gåsen idag =)

    SvaraRadera
  2. Jag älskar mjuka plagg som samtidigt ser snygga ut. Om det plingar på dörren behöver man inte skäms i alla fall:) Krya på dig, hoppas du mår bättre snart.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Du kolla upp att du inte blivit fästingbiten, flera i min närhet har haft konstiga feberdagar, ont i huvudet o s v, så går de till doktor´n och ser man på, då är det borrelia de har. En penicillinkur senare är de friska.

    Helena

    SvaraRadera
  4. Känner igen det där! Var nästan aldrig sjuk förut och nu åker jag på allt och dessutom blir det oftast långdraget :/ Hoppas ditt försvinner fort! Fin är du trots febern :) Massa krya på dig kramar!

    SvaraRadera
  5. Fy för alla jävla bassilusker! Krya på dig stumpan! Kram

    SvaraRadera
  6. Tack för kommentarer, ni är bäst, Massa Kram!!!

    SvaraRadera