söndag 23 oktober 2011

Dagens – med Steve från Beverly Hills i mitten

Idag har inte många knop blivit gjorda i det här hushållet. Det kostar liksom på att vara ute och galeja en halv natt… Det är först nu som jag börjar vakna till liv och försöker ta igen allt jag har missat tidigare idag, sådant där skoj ni vet som att diska, laga mat, tvätta… Och kasta ut en dagens här som består av detta:


Jorå, två Mollysar har allt fått åka på trots att jag är slappdressad, två Mollysar som omringar gårdagens nykomling. Shoppad av mr Make (så inga köpstoppslöften har alltså blivit brutna av mig inte…), en bandtröja från punkgänget vi lyssnade på igår och som har lagt sig till med namnet Steve från Beverly Hills. Vilket härleder till tv-serien ni vet, 90210… Ett bandnamn som absolut sticker ut… Och där gled jag in på det ämnet som jag skrev lite om i förra inlägget och känner för att utveckla efter kommentarer. Men det får bli lite senare, kanske ikväll, kanske imorgon…
Får se hur länge piggheten håller i sig… Hoppas ni har en bra kväll. Kram för nu!

5 kommentarer:

 1. Hej! Jag måste få säga att jag är djupt imponerad men även fascinerad av den oerhörda drivkraft som måste ligga bakom, när kvinnor i medelåldern poserar framför spegeln i sina olika outfits på bästa fjortismanér, och avfyrar den ena bilden efter den andra på sig själv med hjälp av sin iPhone. Ser dessutom jäkligt komiskt ut att stötta upp sig mot en garderobsdörr. Tack för att min annars så bleka och fisiga måndagmorgon blev förgylld med ett stort smile! Hälsningar A.

  SvaraRadera
 2. Jag för min del tycker att det är djupt fascinerande att en vuxen människa lägger ner dyrbar tid på att slänga ur sig en förtäckt elakhet på det här viset. Vore det bättre med en vanlig kamera i stället för Iphone? Vad för slags spegel är acceptabel? När blir vi för gamla för fjollerierna? Vore tacksam för svar:) sen kan du återgå till ditt fisiga liv....

  SvaraRadera
 3. Anonym: eftersom det är lite svårt att få med rullatorn framför spegeln så gäller det ju att hålla i sig i dörren istället. Jag bjuder på att ha lättat upp din dag, jävligt tragiskt bara att det som roar dig är att störa dig på andra… stackare!!!

  Linda: :o) Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för dagens garv; både kommentar och svaren!
  Ja underskatta aldrig drivkraften hos en medelålders kvinna ;)

  SvaraRadera
 5. Nja, att störa sig på andra är inte min grej. Men har man en Blogg så är det både ris och ros bland kommentarerna, det märker jag ju på min egen Blogg, där jag håller omvärlden uppdaterad med ICA MAXIs spring kollektion 2012, med allt från 5pack strumpor till regnställ i grälla färger. Keep smiling! Hälsningar A.

  SvaraRadera