Powered By Blogger

lördag 8 oktober 2011

När en fet tanke blev en smal kasse

Ett tecken på att jag nog faktiskt är sjuk på riktigt är följande scenario: Jag stapplar mig iväg till Icabutiken för att handla saker att frossa i under resterande delen av helgen. I mitt huvud svävar chips, jordnötsringar och ostbågar. Som jag ska roffa hem i mängder!
Men från de tankarna och till att jag lyckas tränga mig ut ur butiken så går något riktigt snett! För när jag kikar ner i kassen på väg hem så möts jag av denna syn:


Jag fick helt enkelt en totalt ogenomtänkt släng av nyttighetsidioti... typ... Inte riktigt normalt kanske, så tur att maken har ett skåp fullt med marsipanbröd, stora Maraboukakor och godisar i alla tänkbara och otänkbara former att roffa ur för att rädda kvällen... Och därmed förhoppningsvis återgå till att bli normal igen... ;o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Hahaha, något tips???
    För det där har då aldrig hänt mig, däremot motsatsen!
    Idag stapplade jag ut från affären med en enorm kasse som jag lyckades baxa upp på cykeln. Skulle "bara" köpa några tillbehör till dagens mat och lite lördagsgodis till barnen. Den välfyllda kassen rymde plötsligt enorma mängder godis, mörk choklad,läsk, nybakat fikabröd...och insåg jag när jag precis skulle cykla iväg INGEN klyftpotatis. Baxa ner hela skiten igen, gräva fram kvittot, släpa med kassan in och rycka åt sig potatisen....Suck!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad duktigt gjort! Här ska också lagas nyttigt men det blir lite lördagssnask ändå...(till maken såklart, vad trodde du...hihi) Moi?

    kramkram

    SvaraRadera
  3. Alltså naturligtvis till mig..!

    SvaraRadera
  4. Jösses människa! Har du tagit tempen?! Annars är det ju precis som Nena skriver, man ska handla lite och kommer ut med allt onyttigt skit man springer på......
    Tur att den bortreste har lite i gömmorna;) Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Bevisar ju att man alltid ska ha lite marsipanbröd hemma =)

    SvaraRadera
  6. Vilken biverkning på din flunsa!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  7. Väldigt skumt scenario! För mig blir det oftast som för Nena, massa onyttigheter och mycket mer än det man tänkt köpa från början...

    Hoppas du kryar på dig!

    SvaraRadera
  8. Nena: tyvärr inga tips eftersom det är första gången någonsin det här händer. Normalt känner jag absolut igen mig i ditt scenario, ett mer normalt scenario… :o) Kram!

    Lingon: ja varför hålla sig till bara en sak, blir ju såååå trist… ;o) Kram!

    Linda: haha… nä jag tog aldrig tempen innan jag gick till butiken, den hade nog lätt kommit upp med en helt galen siffra i så fall… :o) Är ju definitivt på din och Nenas nivå i normala fall. Kram!

    Helen: haha… ja marsipanbröd blev räddaren i nöden. Jag älskar marsipanbröd. :o) Kram!

    Lillis: haha… eller hur, helt galet ju. :o) Kram!

    Lina: superskumt verkligen. Hoppas det inte upprepas för jag blev nästan lite rädd för mig själv ett tag där… ;o) Kram!

    SvaraRadera