tisdag 11 oktober 2011

Brist på simultanförmåga blir något annat först

Sitter här och försöker göra allting samtidigt. Välja ut och fixa till lite bilder från provningen igår, kolla upp namn och priser på plaggen som blev testade, försöka forcera mailen för att kunna svara på det som ligger i inkorgen, fixa med jobbsökerijox på ett par olika sidor, läsa bloggar…

Och då inser jag att en egenskap jag trodde att jag ägde bara var inbillning… för simultankapacitet är tydligen inte min grej… För istället för att få allt gjort så blir istället ingenting vare sig bra eller klart. Så det är väl bara att inse att det nog blir bäst att ta en sak i taget…
Och därför börjar jag med något helt annat… att kasta ut lite bilder här på saker som inte blev provade igår men som är så fina att de förtjänar lite plats ändå:

A-one silk camisole, lite military, mid indigo & winter white 1099:-
Whistler knit cardigan, winter white 2199:-
Dickie scarf, magnolia & lite indigo 799:-

Provbilderna kommer under dagen. När jag har betat av en smula annat på den evighetslånga måste-göra-listan. Hoppas ni har en bra dag. Kärlek & Respekt!

2 kommentarer:

  1. Hur är underklänningarna i storlek?

    SvaraRadera
  2. Anonym: jag provade aldrig dem så jag har tyvärr ingen aning. Men om jag skulle testa dem någon gång så hojtar jag. Kram!

    SvaraRadera