Powered By Blogger

lördag 22 oktober 2011

Jag kommer inte att sluta för att någon tar åt sig

Ofta när jag gör ett inlägg som innehåller ironi så kommer det någon tråkig motreaktion. Tråkig eftersom sarkasmen uppenbarligen inte går fram hos alla, utan vissa tar åt sig, vilket inte är min mening. Såklart är det ingen som skrattar åt att någon annan mår dåligt! Men jag kommer inte sluta att ironisera här för att någon tar mig för en elak jäkel… livet är nämligen för kort och det händer för mycket skit i världen för att jag ska vilja och kunna vara superseriös hela tiden.


Jag kan liksom inte trippa på tå för människor som eventuellt tar åt sig, för då kan jag lika bra lägga ner den här bloggen. Frågor på det? Annars snor jag ett citat från den skönt galna Santino Rice, designer från Project runway som avslutning, även om man kanske borde byta ut det sista ordet mot på skämt, humor eller espri om man vill försöka vara svår, fast på engelska då…:
”Lighten up it´s just fashion”...

7 kommentarer:

  1. Håller med till 100%.......
    Det vore ju liksom inte du utan lite ironi och sarkasm:) Ha en bra lördag stumpan! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej raraste Josanne!

    Det finns ingenting som är så enkelt som att ta på sig moralistens glasögon och titta på andra människor med en kritiskgransgande blick och trycka till. Hinner inte utveckla vidare, nu väntar syföreningsauktion och det är skoj minsann.

    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  3. Hej
    Jag vann en tunika från odd Molly på tradera. Men det finns ingen lapp nere i hörnet på tunikan? Har alla odd Molly Plagg det? Det gäller appeteaser dress Little blir. Vet du något om fetta?

    Hälsningar e.

    SvaraRadera
  4. Man kan ju ta åt sig av allt...hela tiden om man mår dåligt!! Jag kan aldrig tänka mig att du skulle skriva något för att vara elak, utan mer med ironi och glimten i ögat OCH det tycker jag att du ska fortsätta med vännen!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Heja dig!!! Om man tar åt sig är det sig själv man ska gå till..

    Ha en härlig lördag!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Tackar för kommentarer! Glad för att åtminstone några fattar min ironi trots att den uppenbarligen suger… :o)
    E: jag har ingen koll på just den klänningen men det ser ju ut som att det ska finnas en lapp om man tittar på produktbilden. Jag kastar ut frågan här i ett inlägg så får vi se om någon annan vet…
    Kram på er allihop!!!

    SvaraRadera