Powered By Blogger

söndag 30 oktober 2011

Return of a dödsmisshandlad favorit

Ni som har hängt med här ett tag kanske minns att jag under hela förra vintern lät ett plagg, eller snarare ett maka par, haka på i dagensbild efter dagensbild. Det då jag i princip bodde i dem på hemmaplan. Bland annat dök de upp så här:
 


Japp, jag pratar såklart om de grå innetossorna. En present från vackra Too di Boo. Som jag älskade och vårdade ömt… ända till den dagen då de råkade skutta ner i tvättmaskinen på för höga grader och kom ut som stenhårda filtbitar i babysize. Trots diverse återupplivningsförsök så repade de sig aldrig och fick därmed avsluta sin tjänstgöring i soporna…

Ett mycket sorgligt och ytterst tragiskt fall av dödsmisshandel… så gissa om jag blev till mig av eufori när ovan nämnda Too di Boo plötsligt har dem till salu i sin blogg… Och för att göra historien kort så väntar det alltså ännu en vinter med inomhusbaserade dagensbilder på mig och dessa värmande och lovely tossor:   


Varför vara moderiktig och satsa på att ständigt visa upp nya saker när man inte behöver… liksom… :o) Och om nu någon är sugen på att gå med i min tossesekt så tror jag att T har fler kvar att sälja.

Nu ska det fixas med kattauktionen här, så att den kan bli utsläppt lite senare under eftermiddagen/ kvällen. Schysst att ha fått en timme extra så här i nybliven vintertid. Hoppas ni har en bra dag! Var rädda om er själva & varandra. Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag älskar ju tossor, varma mysiga inneskor, tofflor, ja vad man nu kallar allt det där! Har hela garderoben full av diverse leopardmönstrade, med spelande klor, lurviga rosa, söta rosettprydda, med tofsar, knappar, paljetter - you name it! Kanske ska tillägga att jag fått de underligare varianterna...
    Kram

    SvaraRadera
  2. ♥ Nu håller jag verkligen alla tummar och tår på att det blir en fantastisk Auktion:)
    Du är fin!!♥ kram kram ..

    SvaraRadera
  3. Vilken tur!
    En vinter utan tossor betyder ju risk för alla möjliga sviter. =)

    SvaraRadera
  4. Vilka gosiga tossor! Får nog kika in till too di Boo :) Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne! Behöver ett smakråd från en Molly expert som du! Är färgen Vintage berry snygg? Har inte sett den i verkligheten, så därför behöver jag din hjälp!!
    Mvh Vivianne

    SvaraRadera