Powered By Blogger

torsdag 6 oktober 2011

Listan – del 13: sämsta köpet

Jag gör återigen ett försök släpa mig ikapp med punkterna på Katinkas lista:

SÄMSTA KÖPET - Om man bara får välja ett plagg? Och varför?

Oj. Den här punkten skulle jag kunna svara på med en novell. För hur mycket befinner sig inte i min garderob som aldrig har blivit luftat, och nu är för smått… och då handlar det nästan uteslutande om icke- Mollysar.

Om vi istället går över till dem så har det hänt ett antal gånger att plagg har fått åka tillbaka till webbutiken igen och ännu oftare att köp av de sämre slaget har fått till salu-stämpel på sig och därefter blivit posttransporterade till nya hem. Så det kändes inte lätt att välja enbart en.

Tills jag började tänka efter och plötsligt hade svaret självklart och givet på näthinnan. Fast på ett kanske lite annorlunda sätt… för min respons på frågan är:


Som jag trots en kraftig gnuggning av hjärncellerna inte kommer ihåg namnet på… vad jag däremot minns är hur jag jagade den. Och till sist köpte den till fullpris från Danmark, vilket blev en svindyr historia.
Det i kombination med att jag bara har använt den en ynka gång eftersom vi helt enkelt inte trivs tillsammans gör att den får platsen här. Inte minst då jag har funderat på att sälja den men vet att jag kommer att gå en massa back…

Fast… kanske hellre pengar till att investera i något jag nyttjar istället för en sjal som bara hänger… Hur resonerar ni i den frågan?

Nu blir det till att hålla kväll här. Febern har smugit sig tillbaka och med den en trötthet ända in i skelettet. Men vi ses imorgon igen om ni har tid och lust. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag har nog såld en del plagg med förlust, men så har jag också såld med plus på andra plagg. Det jag vill säga är att jag inte bryr mig så mycket så länge det går ihop ändå. Nu lever jag efter "min garderob är inget museum" och säljer av som aldrig förr:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh... där är den..... är megaintresserad... Har åxå för mej att den var snordyr, men ett bra
    (överkomligt) pris tar jag gärna emot :-)

    SvaraRadera
  3. Tri knit tror jag den heter! ar den också och bara använt den någon gång men jag älskar den ändå och tror att den kommer till sin rätt, kanske i vinter :) Annars brukar sälja när jag märker att det inte används med vissa undantag! Ha en i old rose på G också :)) Kram

    SvaraRadera
  4. För min egen del säljer jag hellre och förlorar lite pengar. Om jag inte använder så har jag ju förlorat allt. Säljer jag den har jag i vart fall fått tillbaka en del. Så funderar jag. - Maja

    SvaraRadera