Powered By Blogger

lördag 15 oktober 2011

Här går jag och bär omkring på hatkärlek


Ja, såklart syftar jag på dagens artikel om Odd Molly i Sydsvenskan som Dr Molly skrev om tidigare idag. (Kunde tyvärr inte kommentera hos dig doktorn så därför har jag inte tackat för tipset, sorry... men gör det nu istället: Tack vännen!) Och där ingressen inleds med: ”Få klädmärken är så hatälskade som svenska Odd Molly”.
Jag var självklart tvungen att gå ut och jaga rätt på tidningen. Och passade då samtidigt på att även proviantera lite annat inför min lördagskväll som gräsänka:


Artikel, popkorn och Oboy… here I come… Återkommer. Om jag känner att jag har något att kommentera kring artikeln, annars med provbilder… Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. Måste kolla den artikeln, såg att Bina hade den på sin blogg..Kika in sen hos mig om du har tid, jag visar några plagg som är på min önske lista, från Vår kollektionen..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Kramar till dig själv! Tycker artikeln vad bra men kanske lite missvisande beträffande just OM-träffarna! Kul att höra vad du tycker!

    SvaraRadera
  3. Har läst hos Bina, tack Bina!!!
    Och kommenterat hos Linda.
    Jag står ff för att jag tror att vi som dras till OM är lite bättre människor helt enkelt! Lite snällare, lite mer humansistiska, och lite mer säkra på oss själva. Vi måste alltså inte vara mainstream och rusa efter de stora.modebloggarnas tips.
    Plus att vi har lite bättre smak...
    Jo rå, så är re. Behövs ingen avhandling, jag har nu rett ut detta.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har inte orkat läsa riktigt än...Så vi får se....._D

    kramar och vad fin du är!

    SvaraRadera
  5. Anette: vad kul, då får jag ju titta in hos dig strax! Kram!

    Dr Molly: ja nu har jag ju kastat ut lite av mina, ganska hårda, åsikter också… :o) Jag kände inte heller igen mig i träffarna… Kram!

    Lindi Loo: haha… fan vad skön du är! Attans att jag ändå hann med en liten avhandling innan jag läste det här. :o) Kram!


    Lingon: kul att höra dina åsikter sen när du har läst… för du är smart! Kram!

    SvaraRadera