Powered By Blogger

fredag 7 oktober 2011

Kanske Bukarest istället för Indien…

… ja visst låter det som en hyfsat dåligt nerköp. Men. Eftersom det till lite drygt 95 procent INTE blir något med trippen till Goa för min del, och definitivt inte för makes kollegas fru S så tänkte hon och jag försöka få ett uns av kompensation genom att istället haka på herrarna när de ska till Bukarest och jobba nästa helg.


Dock hänger det ganska löst eftersom hon måste fixa barnvakt och jag måste hitta ett hundpensionat, eftersom vovvarnas vanliga ställe har stängt den helgen. Och sedan gäller det att vi kommer över vettiga flygbiljetter till schysst pris. Men. Om allt skulle gå i låst så återstår ju en fråga; vad gör man egentligen i Bukarest? Någon som har varit där och har lite tips att bjuda på så emottages dessa med största tacksamhet och glädje!

Som jag har sovit bort hela den här dagen. Behövdes nog för jag mår lite bättre nu, även om jag fortfarande är svintrött. Får väl ta och staga upp ögonen med tandpetare en tag nu, för innan jag kan dejta John Blund igen så har jag en auktion att bevaka…
Och sådana är viktigare än sömn… :o) Peace and out för nu. Take care. Kram!

4 kommentarer:

  1. Hallå - jag vill bara veta om mitt mail kom fram?


    Hoppas du mår bättre idag!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Alla resor är ett äventyr oavsett om det är Goa eller Bukarest! Tycker det låter spännande med Bukarest! Har aldrig varit där så jag kan inte ge några tips! Hoppas du mår bättre och att det gick vägen med auktionen :) Kram

    SvaraRadera
  3. Bina: nu har jag sett det… hade hamnat i skräpkorgen :o( Svar kommer under dagen. Fast jag har redan den jag också och håller med dig… Kram!

    Odd me: ja det har du i och för sig rätt i men det svider ändå lite eftersom Goa är en resedröm sedan länge… Kanske en annan gång... Och japp auktionen gick vägen, tjohoo… Avslöjar vad det är när de kommer. :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Okej.. hittade ditt svar här nu :) då vet jag.. och lägger ut min.

    KRAM

    SvaraRadera