måndag 17 oktober 2011

Gårdagens hemmalullarstass & merino leggings till salu

Internetstrul igårkväll gör att inlägget som var tänkt då kommer först nu. Så det blir en inaktuell outfit, en riktig hemmalullarstass av det absolut skönaste slaget:
 


Jag är kär i Jamiro pantsen, som jag även har lyckats roffa åt mig i powder. Vet ju att de finns i blått också… så de ska allt jagas, efter mitt köpstopp… såklart :o)
Men de har också fått mig att komma till insikt med ett annat par leggings som jag har men som inte alls känns som jag, trist nog, för de är kalasfina. Men hellre att de kommer till användning på någon annan än att de bara får nöta garderob här i all evighet. Så därför har jag nu bestämt mig för att sälja mina:


 Heaters merino leggings, dark grey mel

Storlek 2. Köpta från Odd Mollybutiken i Stockholm nu i höst så de är detta årets modell och färg. De är helt oanvända, jag har bara provat dem snabbt en gång. Ordinare pris var 1499:- och jag tänkte ta 1350:- för dem. Men. Nu är det ju så att jag röker, inomhus (äckligt, jag vet…) men tänker att rökluktet kanske går bort av lite vädring så om jag slipper tvätta dem innan jag postar dem så blir priset istället 1250:- Först till kvarn. Här eller på mailen: oddjosanne@gmail.com. = SÅLDA

Det var allt från mig för denna gången. Ha en bra dag & var rädda om er. Kram!

4 kommentarer:

 1. mmm vad jag gillar din imprime!

  kramar

  SvaraRadera
 2. Lingon: mmm… jag också… den är slurpig, älskar det psykedeliska mönstret, och färgerna, man blir glad av att ha den på sig. :o) Kram!

  SvaraRadera
 3. Finaste hemmalullarstassen jag sett på länge :) Kramar!

  SvaraRadera
 4. Odd me: tack söta! Man blev glad av att ha den på sig också med alla färgerna… :o) Men kanske lite för mycket pyjamas över den för att jag skulle vilja gå ut med den... ;o) Kram!

  SvaraRadera