tisdag 11 oktober 2011

Provning av en förhandstippad vinterfavorit

När jag summerar gårdagens provning på AjaBaja så kan jag konstatera att det bara blev ett enda plagg märkt Odd Molly winter som blev provat. Men det var å andra sidan den som jag helst ville testa. Förhandsfavoriten Avoriaz knit tunic
 Jag provade den i winter white i storlek 3 och dark pink i storlek 2. Medmodell Lingondarlingen fick även på sig den i lite powder men har noll koll på vilken storlek hon roffade åt sig i den. Men vi kunde gemensamt konstatera att 2:orna satt betydligt mycket snyggare på oss båda och eftersom vi är bastanta damer så kan man därmed kalla dessa stora i storlek.

Färgmässigt blev den ena en stor besvikelse, den vita, som inte alls var lika snygg i färgen som jag hade inbillat mig efter att ha sett snyggingen Hilde i sin. Hennes drar, enligt min tolkning, lite åt det gula hållet, vilket är riktigt snyggt, denna var tråkigt smutsvit istället… :o(
Däremot gick den rosa åt motsatt håll och visade sig vara ett strå vassare i verkligheten. Och därför är det den kulören som nu istället pryder min önskelista.

En supermjuk och kanonskön sak som man kan knyta dels åt omlotthållet och dels mer som en ”rak” kofta. Extra plus för det, jag gillar plagg som kan varieras.

Ja det var alltså allt jag hade att bjuda på i vinterväg. Men det blev istället en del provat från den sista höstsändningen. Men de bilderna får vänta en stund. För nu blir det vovvenad istället, det gäller att passa på när regnet behagar ta en liten paus i sitt illvilliga infall att vräka ner i horder. Så Kram på er för nu! Take care!

7 kommentarer:

 1. Snyggingar! Den koftan är helt underbar! Kramar

  SvaraRadera
 2. Det kanske inte är samma färg på provkollektionen som på det som blev producerat? Jag tycker som dig att min går åt det gula hållet, konstigt. Den rosa är skitsnygg, helt Josanne i färgen.
  kram

  SvaraRadera
 3. Snygga tjejer som verkar ha haft skoj!

  Hihi - ja där ser man - jag valde den större av mina storlekar och gillar massor längden som kommer med storleken.

  Mina provningsbilder kommer närmare kvällningen.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Åååh så snygg den koftan är!!! Den hamnar på min önskelista med...
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Alltså, shit vad ni bar upp koftan snyggt båda två. Tycker den rosa var klockren på dig. Tar du en annan får du med mig att göra :)

  Verkligen min drömkofta högst upp på önskelistan just nu och jag kan som vanligt inte välja färg. Varför har man inte typ 8000 över och kunna köpa alla färgerna????

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Tack söta ni! Och massa Kram!

  SvaraRadera