Powered By Blogger

lördag 8 oktober 2011

Dagens & idiotin som ledde mig till godaste snasket

Så där ja, då har jag knipsat ur makens sockerstinna skåpsgömmor och proppat i mig såväl marsipanbröd och ett gäng Marabourutor som lakrits och någonslags champagnefylld choklad, så det nästan sprutar kalorier ur öronen på mig just nu… :o)
Men det känns rätt fett najs må jag säga, inte minst som kontrast till mitt helt oförklarliga beteende i matbutiken, som jag skrev om i förra inlägget. För jag är ju den som normalt gör tvärtom; tänker sunt köper skräp.
Så det här är faktiskt första gången i världshistorien som jag gör rakt motsatt… Men. Någon mening var det nog allt med den ofrivilliga svängommannövern… för jag har lyckats lokalisera godaste snasket någonsin. I form av småtomater!


Som jag också har lyckats få plats med i magsäcken... Och det utan problem...
Nu vet jag ju inte om de finns tillgängliga i resten av landet eftersom de är märkta med närodlade i svulstig stil på förpackningen. Vilket för min del betyder knappt 2 mil norröver. Men skulle ni snubbla över Vikentomater i någon matbutik i era nejder så köp dem för bövelen. Dyra som helvete, den lilla plastgrunkan jag visar här gick på 30 riksdaler, men så saligt goda att de är värda vartenda öre…

Och det var dagens helt osponsrade reklam… Så därmed över till min stass of today. Och det enbart för att jag råkar ha en bild på den, som ser ut som så här:


Och eftersom jag härmed känner att jag har fått terrat er med mitt dravvel för idag så har jag bara att tillägga ett tack för idag, god natt och en massa Kram till er!!!

3 kommentarer:

  1. Jajemen, visst har vi Vikentomater även här ca. 34 mil norrut. Goda, fast här kallas de inte närodlade förstås. Här har vi små närodlade gourmettomater att köpa i lösvikt,olika former och färger, svindyra men svingoda. De går att äta som lösgodis! (Vilket förstås inte hindrar att man måste ha vanligt godis med...)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har lite barndomstrauma med tomater så jag äter inte såna för sig själv. Men de ser jättefina ut.

    SvaraRadera
  3. Nena: vad kul att de finns hos er också, men det lät ju inte helt fel med liknande i lösvikt, det har vi inte här… Och absolut att vanligt godis går kanonbra som komplement. Varför bara äta en enda sak liksom, det blir ju lätt ganska trist… :o) Kram!

    Helen: ja trauman har en tendens att hålla i sig, har själv ett sådant med avokado. Som jag därför aldrig skulle få för mig att käka. :o) Kram!

    SvaraRadera