Powered By Blogger

onsdag 26 oktober 2011

Nykomlingsparet som kommer att bespara mig pengar

Nix, jag har INTE övergivit mitt köpstopp. Jag ser det som att jag bara gjorde ett väldigt litet och ytterst välbehövligt snedsteg… när jag klickade hem dessa fina…


… och supersköna strumporna av Odd me i förrgår. Eller som Nena, denna kloka räddare i de flesta situationer uttryckte det den här gången: ” Du, de där pengarna har du snart sparat in när du slipper köpa nezeril och hostmedicin sen! Klart man måste se till att hålla sig varm!!!

Så sant som det är sagt! Och det var just den aspekten som gjorde att jag inte kunde hålla mig ifrån dem… Den värmande aspekten. Och den ”skyldiga” är komiskt nog Odd me. För när hon häromdagen visade upp hur hon har rustat sig inför vintern och hade just denna typ av strumpor på sig på en av bilderna så tänkte jag aha, vad smart… väl medveten om hur sjukt jag frös om fötterna förra vintern. Så jag började plöja runt i butikerna på nätet efter ett par egna. Snöade in på dark grey men de verkade slut överallt så jag gav upp för stunden.

Och sen fanns plötsligt Odd me´s till salu-inlägg där och… ja resten vet ni ju. Utom det jag själv kom på nyss, att jag inte bara kommer att ha varma ben och fossingar i vinter, jag kommer även att kunna leka matchingprimadonna om jag vill och känner för det, eftersom jag redan har handledsvärmarna i identiskt stuk:
 

Tjohoo liksom… ;o) Och ska jag nu ändå hålla på att bekänna saker här så kan jag väl vara helt ärligt och avslöja att jag faktiskt har en värmenödvändig Molly till att hämta ut, dock hos Schenker längst bort i stan så det får vänta till imorgon.

Men här pratar vi inte köp. Utan swapp, världens kanske bästa swapp till och med… :o) Visar när jag har lyckats ta mig till obygden och fått plockat hem den. Ledtråd = kofta från den här hösten, någon som vill gissa?... Tjing på er för nu!

7 kommentarer:

  1. Hur har du dina på dig? Jag har också dessa men har svårt att få till det med dem! Har du nedhasade? Uppdragna? Andra strumpor under? Barfota under?

    Tusen frågor...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Snyggt köp måste jag hålla med om. Jag tycker köpstop är till för att brytas om man tjänar pengar på det:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ahh dom var ju perfekta till dig och dina handledsvärmare :))Varmare och gosigare strumpor finns inte! Ska bli spännande att se vad du har swappat! KRAM

    SvaraRadera
  4. Fina strumpor, och bra köp fast du har köpstopp! Jag har de också från förra hösten samt sleewewarmers i multi. Trodde att det räcker med de multi och röda, men nu har ett par i dark royal och ett par i magnolia flyttat hit med sleewewarmers i samma färg.

    Men OM sockor är så snygga med tunikor....

    SvaraRadera
  5. Nu blev jag nyfiken på din swapp? Vad kan det vara?

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Forbid Me Not: nu provade ju jag den bara lite snabbt så jag vet inte om det funkar att ha dem så här när man knallar ut… men jag har dragit upp den över knäna på bilden och är barfota under. Har höga Primeboots utanpå dem. Hoppas du får till dina. Och jag mina när de ska invigas irl… :o) Kram!

    Hilde: haha… ja visst måste det vara så… dumt att kasta ut pengar på förkylningsmedicin när man kan förebygga med Mollysar istället… ;o) Kram!

    Odd me: är så glad att jag fick köpa dem, tusen tack fina du! Nu ska jag bara försöka vara i alla fall till hälften lika snygg i dem som du är i dina… Kram!

    Naimiez: tack! Och ja de är fina, hoppas bara att det kommer att vara det på mig också när de ska till att användas och inte bara provas… :o) Kram!

    Tarleena: haha… känner igen det där, inte med strumpor och handledsvärmare, inte än i alla fall men det kanske kommer… :o) men absolut med andra Mollysar. Kram!

    Lingon: om jag säger the drömkofta så vet du nog… eller?... :o) Kram!

    SvaraRadera