Powered By Blogger

fredag 14 oktober 2011

Två nykomlingar och lika många bekännelser

När jag var i Malmö i måndags och provade Mollysar på AjaBaja så blev jag blixtkär i en av dem, en som jag aldrig visade här. Jag kan ju alltid skylla på att bilderna inte blev bra, men faktumet är snarare att jag inte ville visa, för då finns ju risken att någon annan hinner före med att norpa det man själv vill ha…

Fult tänkt kanske men ack så sant :o). Har ni gjort samma sak någon gång?... i alla fall... när jag kom hem och tittade igenom bilderna så bestämde jag mig. Att jag bara var sååå sjukt mycket tvungen att ha den. Som fan liksom. Och den är:

Babuschka shawl, multi

Här från provningen i måndags. Och jag ser också att jag inte har draperat den speciellt snyggt men det var bara för att få med så mycket som möjligt av den på bilden, som alltså gjorde mig desperat habegärig efter att få lägga beslag på den. Så jag kontaktade butiken och la undan den till idag.

Och eftersom den långt ifrån är gratis så gjorde jag en överenskommelse med mig själv. Och det är här den första bekännelsen kommer in i bilden; för jag bestämde att när den väl var inköpt så skulle jag inleda ett köpstopp. På två månader. Och eftersom den nu har landat i min lilla boning så betyder det att jag inte får shoppa en enda Molly till förrän tidigast den 15 december. (dock undantaget om jag skulle vinna auktionen på Tradera som jag har ledande bud på, lagt tidigare i veckan, så därför räknas inte det…)

Och faktiskt, det känns bara kanonbra, för jag inser själv att jag har gått överstyr i konsumtionsland, och det känns mindre bra, både i plånbok och i samvetet… Fast vi får väl kanske vänta och se hur det känns som en vecka eller så… ;o)

Men jag har en bekännelse till… och det är att jag lyckades fuska lite i förväg… för innan jag gick och löste ut sjalen så tog jag en liten tur till Åhlens. i hopp om att hitta en annan Molly att norpa med mig hem. Innan köpstoppet med andra ord. Man får ju liksom vara lite smart också... ;o) Den fanns och blev därför shoppad:

Gosee dress, indigo.

Ja, min tredje gås till samlingen… Galet? Alldeles säkert,  men jag råkar ju älska dessa bomullstrasor. Så pass att jag har utnämnt gåsarna, i samlad trupp, till The tunika of the year 2011… Så det så… :o)
Men nu har jag babblat färdigt för idag och säger därför tack, god natt och Kram!

5 kommentarer:

  1. Ser ut till att vi har lite samma tankar för tillfället. Nu har jag inte införd köpstopp, men jag ska inte spontanshoppa, och det jag köper ska funka som kombo till 3 plagg som redan finns i garderoben. Du har gåsen som du är jättesnygg i som din favorit, jag ska sälja min och köpa mig en Blenda till som är min absoluta favorit. Scarfen du köpt är jättefin och helt dig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej raraste Josanne!

    Vilken underbar sjal som har flyttat hem till dig och den är helt klart värd ett köpstopp och gåsen är ju inte sämre den.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  3. Jättefin sjal! Det stod Josanne på den :) Måste också ta det lite lugnt på shoppningfronten! Fick ju ett ofrivilligt stopp för ett tag sedan och då reagerade jag med att ta igen det med råge när det löste sig.. Kram

    SvaraRadera
  4. Hihi så det blev som du bestämt. ;) Verkligen fin. Hoppas du nu verkligen njuta av den under ditt köpstopp. :p Jag är också urkass på sånt så fixar du det är jag grymt impad. Kör hårt!

    Ha en skön söndag kväll!

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  5. Tack söta ni! Jo sjalen är värd hur många Mollysar som helst för mig så därför känns köpstoppet bara lite kul, hur knasigt det kanske än låter… :o) Kram!

    SvaraRadera