torsdag 6 oktober 2011

Nykomling - som en riktigt dålig cliffhanger

Här sitter jag och försöker plita ihop saker jag är bra på… Jag kan berätta att det går allt annat än just bra… För inte nog med att man ska komma på något, och redan här snubblar jag, famlar, försöker gripa halmstrån, ångrar mig, klämmer till med något annat... hmm, inte prima det heller, stryker, försöker rensa hjärnan med lite disk, tvätt och golvtorkning, försöker igen, samma visa… frustration…

Och som om inte det räckte så ska man sedan få det man till sist bestämmer sig för att ta med att låta trovärdigt också, och det utan att framstå som en tönt…

Det hade varit så mycket lättare att stolpa upp substantiv som jag inte är bra på… Som till exempel att jag är värdelös på att fixa till fina paket när jag ska skicka saker till köpare… Till skillnad från finaste Traderasäljaren ”jag vill ha sol”, som gjorde mig väldans superglad med detta otroligt fininslagna paketinnehåll igår:


Ja, ni fattar kanske min clinghanger här trots att den är riktigt kass… För nu tänkte jag komma till saken, som är att visa min nykomling från igår. Som döljer sig mellan silkespapper på bilden, men som i uppackat tillstånd ser ut så här:


Odd Molly Skip-a-beat top i indigo. Som jag såg, klämde på och tryckte in på min önskelista när det begav sig och den var sprillans ny i butiksutbudet förra våren. Och som sedan har legat kvar där och skrikit till av uppmärksamhetsbehov lite då och då. Skrik som jag inte kunde låta bli att lyssna till den här gången alltså.

Nu är ju då bara frågan vad man ska ha under den… en chrysalis i mörkblått eller lila kanske… eller? Har ni något briljant förslag i den frågan så blir jag mycket tacksam och väldans glad om ni har lust att droppa av dem här… Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Ååå den är så fin. Har den i dark powder och har haft den med sleeveless silk top som är lite kortare än underklänningarna. Tycker jag funkar finfint till jeans t ex. Men en chrysalis under låter ju jättesnyggt. Grått, vitt eller svart funkar ju också jättebra tycker jag :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Åh jag har den blåa med en A one silk camisole i blått under. Den är super fin./K

    SvaraRadera