Powered By Blogger

tisdag 25 oktober 2011

En kväll - 10 bilder: med vänner, vin och vattendjur

Eftersom jag precis fixade till bilderna från igårkväll så kan jag inte låta bli att kasta ut dem här, trots att de inte lär vara det mest spännande ni någonsin har sett… Men då jag själv tycker att det är superkul med bildregn av olika slag i bloggar så får detta bli mitt bidrag för idag till er som tycker något liknande… :o)






































Och mer än så har jag inte att bjuda på just nu… Men vi ses kanske lite senare under kvällen om jag skulle få för mig att kasta ut fler oväsentligheter... Kram!

4 kommentarer:

  1. Kul med mycket bilder! Ni ser ut att ha haft en härlig kväll! Supersnygg Dagens... Den wrapen är underbar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Är det ålder eller alkohol som gör att du måste hålla dig i bänken? Appropå att andra tycker det är patetiskt ;)

    Kram på er; vi tar tura snart tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Hihi. Klart det är kul med bilder och jag blir så sugen på räkor....mums!
    Gott sällskap är det bästa som finns och Helsingborgsöl?

    Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Helena: kul att du också gillar mycket bilder. Och ja det är en av mina absoluta favoritwrapar… tyvärr är jag lite för fet för den just nu men det kan man ju lösa genom att fetknyta den… :o) Kram!

    Helen: haha… eftersom det var hyfsat klent med alkoholen, i jämförelse… ;o) så måste det vara åldern… igen :o) Bara att hojta när ni kan… :o) Kram!

    Lingon: ja räkor är gott och jag mindes med glädje den underbara dagen då vi konsumerade sådana tillsammans du och jag när jag käkade dem. Ja Helsingborgsöl… jag blev också förvånad, det finns tydligen ett bryggeri här i byn… Snacka om noll koll. :o) Kram!

    SvaraRadera