torsdag 13 oktober 2011

Mina toppfavoriter från den kommande vårkollektionen

Jo jag vet att vi först måste genomlida en obehaglig höst och en helvetesvinter innan det vankas vår nästa gång. Men man kanske kan påskynda den processen en smula om man för fram våren i ljuset lite då och då… tänkte jag… och riktar därför uppmärksamhet på Odd Mollys vårplagg, som finns att skåda HÄR. Och där mina absoluta toppfavoriter bland dem är dessa ljuvliga små skapelser:
Vilka är era favoriter? Eller tycker ni det är på tok för tidigt att spana in våren redan nu? Idag ska jag ge mig på projekt: ”lära mig att tycka om hösten”, återkommer med det lite senare idag. Ha en bra dag därute. Kram på er för nu!

12 kommentarer:

 1. Åhhh, gumman, du har inte sett resten..
  Och väntan blir ju inte för stor, det kommer redan innan julafton ju:)
  kram kram pretty du:)

  SvaraRadera
 2. Too di Loo: hihi... jo jag har sett resten också... oh my good säger jag bara... ;o) Ja pre-spring skulle anlända runt den 15 december hörde jag... Najs! Kram vackra!

  SvaraRadera
 3. Vilka skönheter :) Är det 9000 kronorskoftan :)))
  Vacker är den i alla fall! Kramar

  SvaraRadera
 4. Till Odd me...~Du menar 10 000 kr koftan:):) Jag har ju redan provat den, MEEEEN not for me:)

  SvaraRadera
 5. Kommer pree-spring i december?!!!! Det är ju för fan full vinter då! Lite väl tidigt! Men visst är det sjukt mycket fint! Plånkan bävar...... Kram!

  SvaraRadera
 6. Det är inte möjligt att koftan är så dyr??

  SvaraRadera
 7. Är den handvirkad med guldtråd? och besatt med ädelstenar? Koftan är en dröm, visst, men det är bortom all rimlighet när det gäller priset. Blir inte ens ett rea-span ju!!
  Nä, det blir långklänningen ovan och några a-one silk camisoles för min del (och en o annan kofta brukar det bli med...;)

  SvaraRadera
 8. Är det den vita som är 10 000,- koftan? Shit pommes... inget reaspan för mig heller då.
  Pre-sping i december, halleluja
  Kram

  SvaraRadera
 9. Åhh så fina, jag ska visa mina favoriter i morron hos mig..
  Kraaam

  SvaraRadera
 10. Halleluja… 10.000:- för en kofta???… Ja då är den definitivt INTE för mig heller, inte ens på rea! Ja pre-spring i december känns lite galet, jag kommer faktiskt inte ihåg när förra pre-spring kom någon av er som gör det? Kram!

  SvaraRadera
 11. Tror faktiskt att pre-spring kom strax före jul förra året oxå.
  kram

  SvaraRadera
 12. Helena: ja jag har också för mig det... tänkte kollat upp det, genom att gå bakåt i bloggen här men har glömt det... Kram!

  SvaraRadera