Powered By Blogger

söndag 2 oktober 2011

Jag fick hem dem och höll tummarna stenhårt

Jag efterlyste dem här för ett par veckor sedan, utan att få napp. Men så sitter jag och slöspanar på Tradera i måndagskväll… Och plötsligt finns de där, med ett par ynka minuter tillgodo innan auktionen går ut. Så jag galenkastar mig in i budgivningen. Och. Lyckas sno åt mig dem! Tjohoo och skutt följer… till jag kommer på att jag aldrig har provat dem, vet inte om storlek 1 ska gå över min svulstiga kropp och om jag ens kommer att se klok ut i dem…

Anledningen till att jag fick dem på hjärnan är snygga Ulla i Odd Molly-butiken i Stockholm, som hade dem på sig när jag var där i augusti och var extremt skitläcker i dem… Fast det var hon det… Inte jag… Men så fick jag hem dem och höll tummarna stenhårt samtidigt som jag slarvprovade dem. Och voila & tjohoo:


Jamiro knit pants i storlek 1. Som inte bara passade. De sitter precis som jag hade hoppats! Så mjuka och kanonsköna att ha på sig dessutom. Mr Make tycker att det ser ut som sådana jazzbyxor som översminkade och ganska billigt utstrålande så kallade pentabrudar sprang runt i för ett gäng år sedan. Jag stänger öronen och fortsätter istället att komplett bara älska dem! Och tänker mig dem på Kap Verde med flipflops och en tunika. För jag har svårt för att se mig i dem med Primeboots och vinterstassar till… Ni som har dem, vad kombinerar ni dem med?...

Och så måste jag bara lyfta fram säljaren av dem också, jönsanna. Som var henne jag strulade till mitt omdöme på Tradera till igår morse. Är fortfarande skitsur på mig själv för det… :o( Hon har bara ett par omdömen och förtjänade verkligen ett kanonbra… Så nu vet ni i alla fall att hon är en toppsäljare!
Men nu har det blivit dags att bege sig ut på vovvenad. Så Peace and out! Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag tycker att dom är skit-snygga på dig. Börjar bli sugen på ett par jag med......Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är ju verkligen det här mjuka som är så skönt med vissa Odd molly plagg som har både stil och enorm bekvämlighet :D Inte några normala fula mjukisbyxor inte!

    Löste det sig med tradera omdömet? :)

    SvaraRadera
  3. Visst är det sköna. Jag har mina i stövlarna eller till ankelboots, båda funkar tycker jag. Du är jättesnygg i dina
    Kram

    SvaraRadera