Powered By Blogger

tisdag 4 oktober 2011

Smuts eller smärta – det beror på vem man vaknar med

Det är lika spännande varje morgon. Att slå upp ögonen och få se vem man vaknar med. För den sista tiden har det alltid varit någon av fyrbentingarna som har legat på mig under natten. Igår var detta scenariot jag hade framför ögonen:


Muffin Rubin tvärsöver min mage med sina smutsiga tassar i fokus. Eftersom hon är en innekatt så skulle man kunna tro att vi har brutit upp parketten och anlagt ett gigantiskt trädgårdsland i vardagsrummet där hon plöjer runt hela dagarna. Men även om vi är ganska mycket white trash i vårt hushåll så är det dock inte fallet. För henne räcker det med betydligt mindre än så. Vi pratar en ynka chiliväxt och en liten skål med vatten.
Hennes två största intressen. Som går ut på att plantera om i krukan, efter att hon tuggat blad OCH chilifrukter!... därefter tippa skålen och förnärmat klampa runt i vattnet. Kan vara helt okej… tills man vaknar med sviterna av detta väldigt nära sitt ansikte… Dagens uppvaknande var lite renligare. Eftersom lilla röd hade tagit ett par steg tillbaka, sovandes vid fötterna, och istället släppt fram Smilla…


… som inte klampar i krukor men däremot gärna gräver ner sina klor i mattes mage… Helst så djupt och hårt det bara går... Så ser det ut här, smuts eller smärta, det beror helt på vem man vaknar med… :o) Kram på er & Take care!

5 kommentarer:

  1. Ha ha - vilka fantastiska små liv :-) Men stackars din mage! Ha en bra dag!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Men ändå, trots smuts och smärta, helt fantastiskt i alla fall :) Eller hur? :) Bara älskar katter! Mia

    SvaraRadera
  3. Här är det alltid gammelkatt Rioja som ligger halvvägs på mig.
    Gammal är äldst och har bästa platsen =)

    SvaraRadera
  4. A men vad gulligt :) Hur mår magen efter chili :)) Kram

    SvaraRadera
  5. Haha… ja det är inte helskoj alltid men om de inte hade varit där hade jag garanterat saknat dem så hellre lite smärta och smuts… :o)
    Muffin verkar fixa chili bra, fast så tuggar hon bara lite, hade hon käkat dem hade det nog varit skillnad. :o)
    Ha en bra dag! Kram på er!

    SvaraRadera