Powered By Blogger

fredag 30 september 2011

Listan – del 10: festlook

Jag fortsätter att beta av punkterna på Katinkas lista, så här är mitt svar på del 10:

FESTLOOK - Hur vill jag se ut till festligare sammanhang?

På något sätt så önskar jag att jag kunde ge er ett glamouröst och flashigt svar här… men det går inte eftersom mina feststassar är helt identiska med mina vardagliga outfiter. Jag har inga plagg som är öronmärkta för fest. En av anledningarna är att jag väldigt sällan, som i typ vart tionde år, går på något galej som kräver finstass. En annan är att jag klär mig efter humör… vilket mycket väl kan bli finare kläder en tisdag och något enklare till partaj.

Men. Eftersom frågan var hur jag vill se ut så kan jag väl även istället avslöja hur jag skulle vilja se ut i festligare sammanhang. Och nu pratar vi hela kitet, från dressar, skor, frisyrer till kropp, utseende, utstrålning och att se fab ut i exakt allt.



















Japp, som Carrie Bradshaw… coolaste donnan ever om ni frågar mig… så dream on där fetto för min del liksom… :o) Nu ska jag fixa lite bilder från Köpenhamn. Med betoning på lite... Jo faktiskt lyckades jag hålla mig från att idiotplåta denna dag... Ni får se dem imorgon om ni har lust. God natt & Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar