Powered By Blogger

tisdag 6 september 2011

Jag tycker riktigt jäkla synd om er

Feghet är ett ganska intressant fenomen. Speciellt när människor tar till de mest barnsliga metoder istället för att våga stå för vad man tycker och känner. Som att till exempel i hemlighet plocka bort någon som vän på Facebook istället för att ha stake nog att konfrontera med vad man har att säga. Kan man bli mer patetisk än så?...

Eller som de som tvunget måste snacka skit och fabulera ihop befängda dumheter bakom ryggen på någon istället för att rakryggat möta någon ansikte mot ansikte med sanningen om vad det nu än är som stör dem så enormt…


Eller som de som bara har tillräckligt med djärvhet till att kasta ur sig en massa löjligt skit i anonyma kommentarer. Hugga utan att våga stå för det, coolt... Jag tycker riktigt jäkla synd om er. För det måste vara sjukt trist att knata runt i livet som en modlös liten skit.

Eftersom människor som ägnar sig åt feghet av de slag jag har nämnt inte vågar ta en konfrontation i verkligheten så var jag liksom lite tvungen att kasta ur mig detta då jag vet att i alla fall en del av dem smygläser här. Och vill ni överbevisa mig om att jag har fel om er ynklighet så är det bara att höra av sig… :o) Så lovar jag att stå för exakt det jag tycker och känner... Kram till er andra! Och take care!

18 kommentarer:

  1. Har varit med om samma sak, kändes mycket olustigt! Har blandade känslor för FB..varit med kan inte påstå jag varit aktiv direkt! Bestämde mig tidigt i somras att inte vara med där alls. För mig kändes det som enda rätta då ialla fall. Fast jag har ju ändrat mig förrut, haha.
    Njut av dagen!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag ju inte vad som ligger bakom direkt, men just det där med FB tar jag åt mig lite av.

    Jag har plockat bort en före detta kollega som jag aldrig har haft någon direkt kontakt med. Han lade till mig när vi jobbade på samma stora arbetsplats (och inte kände varandra annat än vid namn). Han var extremt aktiv på FB och höll på med en massa applikationer och aktiviteter som fyllde hela mitt nyhetsflöde. När jag fick höra att han slutat hos oss tog jag bort honom utan att förklara mig. Jag kunde inte se att det gjorde varken till eller från för honom.

    Kan det vara något liknande i det du tar upp? Personen du syftar på kanske har rensat bland alla FB-kontakter som den inte egentligen har någon kontakt med? Man tänker sig kanske inte att det ska tas personligt?

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag brukar rensa emellanåt men jag brukar hojta först. =)
    Fast jag förstår att det handlar om den du inte kunde hitta igår och ja vad ska man säga? Hybris?
    Det är bara tråkigt när det blir så.

    SvaraRadera
  4. Nä, fegisar gillas icke!
    Kram på re!

    ps, jag addar dig på fb som motvikt ha ha
    ds

    SvaraRadera
  5. Jag det är konstigt tycker jag. Vi måste nog börja med att uppfostra om mänskligheten vad gäller internet!!! Etik och moral är något som glömts bort på internet. Fega ursligar!!! Det du skriver på internet står jag för i IRL också! fattar inte hur man kan gömma sig bakom anymitet!

    Behandla andra som Du vill bli behandlad!!!

    Vill du att någon tilltalar dig anonymt???

    Kram Josanne!!!

    SvaraRadera
  6. Jag hoppas det är som Äppelträder skriver, annars är det toppen på feghet. Det är vad som är trist med internet, möjligheten att bete sig som svin tyvärr.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jobbigt med falska typer! Klarar man sig utan! Kramar

    SvaraRadera
  8. Mycket märkliga människor det finns!! Undrar om du har kvar din cerise Odd Molly väska?
    Kram Vicki

    SvaraRadera
  9. Finns tyvärr folk till allt verkar det som. :/
    Kram

    SvaraRadera
  10. Ja kan man bli annat än trött. Själv rensar jag aldrig på facebook. Förstår inte vitsen med att plocka bort någon egentligen eftersom det liksom inte kan "störa" mig att någon finns med på min vänlista. Känns väldigt mellanstadie att hålla på att rensa in och ut vänner i listan allteftersom man känner. Vänner är vänner och är man inte det behövde man ju inte ens adda från början.

    Kramar

    SvaraRadera
  11. Tänk att det undrar jag också först lägger de till en och sedan tar de bort en, man kan allt undra vad de har för problem. Jag har kommit fram till att de nog bara var nyfikna eller också tyckte de att jag var en tråkig skit:)

    Barnsligt är vad det är.ha en härlig kväll. Kram/ Berit

    SvaraRadera
  12. Hej
    Jag har följt din blogg länge och läser den varje dag. Jag gillar din humor ditt sätt att skriva och din stil. Du är tuff och skit cool i din stil. Fattar inte varför människor stör sig på dej. kanske är dom avundsjuka och vill se ut som dej. Eller så har dom inget liv jag var bara tvungen att lämna ett fotspår på din blogg Fortsätt att vara dej själv och kör din stil du vinner i längden / Anna

    SvaraRadera
  13. Oj, nu vet jag inte vad som hänt dig Josanne.

    ... ja det hände mig nyligen.. något som blev så tydligt och uppenbart dessutom och grundade sig i meningsskiljaktigheter där enligt min uppfattning vi båda var ledsna på varsitt håll för situationen. Men jag fick helt enkelt se mig som färdiganvänd - and that's it. Allt är inte för alltid.. men skitsnack - TOLERERAS EJ!

    KRAM fina!

    SvaraRadera
  14. Bra rutet Josanne! Jag har bara en sisådär knappa 30-tal vänner på FB, det räcker gott och väl. De som har över 500 vänner, vad ska man med det till, är det siffran som lockar? För det är ju inga vänner, egentligen! Ja, så tänker jag, men vi är alla olika.

    Kram Helena

    SvaraRadera
  15. Du har en sällsynt förmåga att dra på dig puckon! Men det är ju så att vågar man sticka ut näsan lite så är det tydligen legitimt att kasta skit på en.....
    Slår dig en pling nån kväll och kollar läget:) Kram!

    SvaraRadera
  16. Jag tillhör tråkmånsarna som INTE finns på FB. Främst egentligen för att jag inte orkar med att hänga på ett forum till. Förstår att det kan vara kul men har aldrig förstått mig på det där med att man ska adda femhundra vänner liksom....att det är hela grejen. NÄ, då lägger jag min tid på att vara helknäpp och bl.a. blogga om OM....hahaha.

    Så skittrist är jag. Och det står jag för...;-)

    Kram och stå på dig -ärlighet vinner i längden men man får ta mycket skit på vägen....

    SvaraRadera
  17. Jag känner att jag kanske ska förtydliga lite... är på väg i säng nu så gör det här imorgon. Kram för idag!

    SvaraRadera