Powered By Blogger

onsdag 14 september 2011

Dagen som levde sitt eget liv...

... är den klockrena rubriken på denna onsdag i mitt liv. Illvilliga onsdag... För jag hade en utstakad plan hur den skulle se ut, visserligen bara i stora drag men det var en extrembra plan om jag får säga det själv...
Verkligheten satte sig emot och allt som kan gå fel har gjort det. Nu tänker jag inte terra er med alla mina missöden à la I-land. Bara det allra senaste som stavas att jag inte kommer in på Internet i min dator just nu och därför kan jag inte leverera mitt tänkta inlägg som avhandlar en bild i timmen.
Fatta vilken tragedi... som gör att minen på mig är helt i stil med Muffins just nu...


... och eftersom den inte går att sudda bort för tillfället så tar jag min surmin och lullar in till sängen istället... för att dra täcket över huvudet och förhoppningsvis vakna till en ny dag imorgon som går min väg... ;-) Så hej och tack för idag. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Så söt hon är lilla Muffin!! Förstår du blir tossig när det krånglar..aldrig kul!
    Vår lilla Elvira är så busig o retar Smulan o Rufsa på alla tänkbara vis..men de är urgulliga med henne.
    Hoppas solen skiner på dig idag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie: vad kul att vovvarna är snälla mot henne! Våra är inte det alltid… jagar henne och nafsar henne i nacken så hon blir helt blöt… :o( Tusen tack för bilden på Elvira, såååå söt!!! Fattar att du är helt såld. :o) Kram!

    SvaraRadera