Powered By Blogger

onsdag 21 september 2011

En ny trend? – ska vi göra en undersökning?

Igår när jag gick mellan tatueringsstudion och Ica, ett par hundra meter bara, så upptäckte jag plötsligt att det stod pryttlar i allmänhet och blommor i synnerhet utanför en del butiker som jag passerade. Det är troligt att det har gjort det ett tag men att jag haft näsan i vädret och missat det. Pyntet fanns bland annat…



… utanför en inredningsbutik, en guldsmed och en begravningsbyrå… Den sistnämnda bilden tog jag i morse… För att det kändes helt bisarrt med blommor som toppades av en skylt med välkommen utanför en begravningsbyrå… Tänkte att jag skulle ha fortsatt att gräva lite djupare i min studie under dagen men så hamnade jag i sänglägeskoma istället.

Men imorgon. Om jag mår bättre. För det här känns ju lätt som en ny trend… Eller? Hur ser det ut hos er? Ska vi göra en undersökning? Någon som har lust att haka på? Och med detta högintellektuella inlägget sätter jag punkt för mina bloggerier för idag.
Men om ni känner för det så ses vi imorgon igen. God natt, sov gott och Kram!

5 kommentarer:

  1. Välkommen utanför Begravningsbyrån var ju döroligt....

    SvaraRadera
  2. Det pyntas lite här ochdär med i min håla också. Nu måste jag ju kolla Fonus här;) Kram!

    SvaraRadera
  3. En mysig trend tycker jag. Har också reagerat på att det är mer pynt i stan. Mysigt!

    SvaraRadera
  4. Här görs det likadant utanför olika butiker. Måste nog ta mig till begravningsbyrån här o kolla om man är välkommen..
    Hoppas du mår bättre idag vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det är nog lite olika i städerna. Här har man ett fokus på att underlätta för synskadade så man måste söka tillstånd hos polisen för att få ställa något utanför sin butik...
    Synd för oss som ser men ibland får funktionen gå före det estetiska ; )

    SvaraRadera