Powered By Blogger

torsdag 22 september 2011

Listan – del 4: vinterfavorit

Då har det blivit tid att avslöja mitt svar på den fjärde punkten i Katinkas lista:

FAVORITPLAGG - under höst/vinter

Den här var riktigt enkel. Eftersom det finns två varianter av ett och samma plagg som jag i princip bor i genom hela det förhatliga Sibirienhalvåret här. Dessa:


Mina vinterjackor i tjock bomull från Odd Molly. Såklart… Båda har landat här efter Traderaklick. Den vita kommer att få möta sin tredje säsong snart och den grå har en hel del tjänstgörande kvar efter att bara ha hängt med i ett knappt år. Dessa säljer jag aldrig. Och jag hoppas att de kommer att hålla ihop till jag hamnar i graven. Jag har nämligen haft supersvårt med vinterjackor innan dessa dök upp, svårt att hitta snygga som jag trivts i. De här slår alla jag tidigare ägt.
Till dem finns alltid en sjal och för det mesta även ett par handledsvärmare med i bilden. Inte helt oväntat bär favoriterna även här Odd Molly-tags:


Scarf scarf i royal och rosa (trots att den sistnämnda till min stora oro är på villovägar just nu…) är inte heller förhandlingsbara vad gäller flytt. Tidigare var det alltid palestinasjalar som gällde för mig. Men sedan scarf scarfarnas ankomst är det dessa som regerar.
När det gäller handledsvärmare så har de två paren längst till vänster i bild blivit väl använda. Till skillnad från de lila, som jag har funderat på att sälja eftersom de aldrig lämnar hemmet. Vid intresse för dem så får ni gärna hojta… Och som synes så har jag även slagit till på årets dyrgripar. Efter en kort stunds funderande så var det svårt att undvika att få med dem hem, för de lär lätt vara värda sin vikt i guld med tanke på färgerna som garanterat kommer att pigga upp mig när årstiden från helvetet snart är här. Ja det var allt för nu… See you! Kram!

4 kommentarer:

  1. Gosiga vinterfavoriter du har :) Mina candyvärmare är redan välanvända (inomhus) blir så frusen om händerna när jag är sjuk och färgerna piggar ju upp!De lila är jag intresserad av! Vad ska du ha för dem? Kram

    SvaraRadera
  2. Hon är ju så jäkla fin den vita kisse-missen:))
    Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Älskar din vita vinterjacka och Smilla katt!
    Kramar och ha en fin fin kväll,
    L

    SvaraRadera