Powered By Blogger

måndag 26 september 2011

Listan – del 6: favoritaccessoarer

Eftersom jag inte har haft möjlighet att ge mig i kast med Katinkas lista i helgen så ligger jag lite back och därför kommer lördagens punkt lite eftersläntrandes här:

FAVORITACCESSOAR - Om jag bara får välja en typ? Varför? Favoriten här?

Jag är ganska svag för accessoarer i allmänhet. Men sjalar i synnerhet så därför blir mitt svar utan minsta tvekan just sjalar. Jag har alltid haft en kärlek till dem men de har bytt skepnad ganska rejält genom åren. Varför? Jo för jag känner mig sjukt naken, exposed, snudd på rädd, utan en sjal runt halsen. Och snacka om bästa sättet att dölja dubbelhakskomplexen…

Bra länge var det enbart palestinasjalar som användes. Och jag har därför en hel arsenal av dessa mönstrade tygstycken i en rad vitt skilda färger. Fast ögonstenen är den här svarta varianten, specialdesignad för Roskildefestivalen:


Det händer att någon fortfarande får haka på vid enstaka tillfällen men det sker alltmer sällan, då de har fått megakonkurrens av ett par Mollymärkta favoriter:


Cascaisen i multi är lätt mitt bästa köp i år, alla kategorier. Och den absoluta storfavoriten just nu. Men även den guldiga står högt i gillakurs här. Medan det vintertid är scarf scarf som gäller. Jag har en rosa också, eller ska ha men kan för mitt liv inte hitta den någonstans… så där har jag ett projekt till att ge mig i kast med idag; att försöka lokalisera villovägssjalen.
Tror att jag ska göra det nu på en gång... Så peace and out för den här gången!

3 kommentarer:

  1. Och jag köper sjalar men använder dom inte.....
    Jo om det är 30 minusgrader för att inte frysa ihjäl! Vi kan väl kanske höras en sväng i morgon. Slår dig en pling efter vatten-gympan- Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Din guldiga carcais är så ahhhh snygg!! De andra också :)) Kram

    SvaraRadera
  3. Linda: kan vara lite vanesak det där med sjalar. Jag är så van så jag är beroende nu för tiden… Kram!

    Odd me: ja den guldiga visade sig vara ett bra köp. Ibland kommer man på det först efter att man har haft plagget en stund. Knasigt… :o) Kram!

    SvaraRadera