Powered By Blogger

onsdag 28 september 2011

Köp almanacka – hjälp till att rädda katter

Ja som rubriken antyder så blir det här ett rent och skärt reklaminslag. Men inte ett bidrag i propaganda vilket som helst, utan ett som går till något som jag verkligen känner skitstarkt för och kan garantera till 100 procent är superseriöst!

Det handlar om en ideell förening, som befinner sig i ekonomiskt krisläge och det jag därför flaggar för är deras superfina almanacka för 2012. Som ser ut så här:


Som kostar 120:- inklusive frakt och där varenda krona går till att hjälpa katterna som föreningen Kattkommando Syd har tagit under sitt beskydd. Och det är en hel del fyrbentingar, som tack vare dem nu slipper hemlöshet och svält, och istället kan se fram emot ett nytt liv under tak och med mat.

En av dem är vår lilla Muffin Rubin. Som faktiskt är med på bilden, almanackans framsida. Nej inte sötisen längst till vänster, för det är hennes bror, men väldigt lik henne… hon valde istället att posera lite mer på sitt eget sätt… sådan husse och matte, sådan katt… ;o) med enbart sidan till, i mitten…

Fast nu flummade jag ut, för det jag egentligen skulle plita ner var istället att om ni är intresserade av att köpa almanackan så maila Lena på lena@kks.nu. Ni kan läsa mer om föreningen på deras hemsidan som ni kommer till om ni klickar HÄR. Och med det säger jag god natt för idag! Så Peace and out. Var rädda om er!

6 kommentarer:

  1. Då ska jag köpa en! Jag köper alltid en katt-almanacka i julklapp åt Moa genom jul-tidningsförsäljare men nu ska jag sponsra kisse-räddarna i stället:) Tack goa du för blöddrandet! Kram

    SvaraRadera
  2. Vi köper de varje år för här huserar ju Osis och Sisu som är KKS-katter.
    En god sak för en förening som räddat många små kattliv.

    SvaraRadera
  3. Å så bra du gör reklam för den - ska skaffa mig en sån :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. En till som skaffar en hitåt... Och en bra skylt att sätta på dörren "Rädda oss vid fara" som jag letat efter! Tack för tipset.
    Stor Kram!

    SvaraRadera
  5. Gulliga ni! Vad glad jag blir! Kram!

    SvaraRadera
  6. Och missa inte att KKS Almancka innehåller kattnamnsdagar! För visst vill även våra katter ha en egen dag att fira sitt namn på ;)
    På kks.nu så kan ni se dagens kattnamn genom att ni klickar på länken 'Dagens katt >>' på den vänstra sidan ;)

    Tass & Purr till Er alla!

    SvaraRadera