Powered By Blogger

lördag 3 september 2011

Efterlysning – drömkofta i hopp om att överbevisa

Eftersom som inte ambivalenta Blogger vill ha med mina egentagna bilder att göra just nu så passar jag på att kasta ut en efterlysning istället. Som handlar om:

Wilma Mankiller, magnolia

Det är jag själv som jagar den. Min drömkofta.  Med fransar och i storlek 2. Omöjlig att få tag på har jag hört. Men om någon säger just så då vill jag bara göra allt för att överbevisa att de har fel, mest eftersom jag lider av grav kärringen mot strömmen mentalitet... ;o) I kombination med att jag skulle kunna swappa en kroppsdel, eller åtminstone en del av min Mollyrob för att kunna linda in min tjockokropp i den i höst och vinter…
Så. Om någon därute har den att sälja eller mot all förmodan vet var den finns att få tag på så blir jag överlycklig för en kommentar eller ett mail till min adress som är oddjosanne@gmail.com.
Inlägget jag egentligen tänkte kasta ut här nu kommer imorgon. God natt & Kram!

3 kommentarer:

  1. Typisk för jag har en att sälja men det är fel färg och fel storlek och min har inga fransar.

    Jag håller tummarna att du får tag på den!

    Millie

    SvaraRadera
  2. Millie: Ja typiskt är ordet! Jag letar vidare och du lär säker få sålt din för det är ganska stort drag efter de där koftorna just nu tycker jag. Kram!

    SvaraRadera
  3. Min svägerska är ute efter en exakt(!!) likadan så om du råkar få napp på fler än en så får du grymt gärna mejla mig på jennyfi@live.se

    SvaraRadera