Powered By Blogger

torsdag 15 september 2011

En bild i timmen – en mix av min dag igår

Eftersom jag äntligen har lyckats kicka igång Internetuppkopplingen i datorn igen så får ni stå ut med att bli påprackade mitt projekt från gårdagen, en bild i timmen:


Klockan 9.00 Vaknar av att en Ajax hund står på mig i sängen och med grymtande läten försöker få en inkräktande katt att lämna hennes revir. Och japp, tv´n står på i bakgrunden… dumt nog eftersom jag snöade in på något kriminalprogram innan jag…


Klockan 10.00 … lyckades stappla mig ut i köket och utfordra djuren med frukost. Sedan blir det action, blogginlägg, dusch och vovvenad hinner betas av innan klockan byter timme och…


Klockan 11.00 … jag och mr Make befinner oss på väg mot båtarna. Där två kamrater väntar.


Klockan 12.00 Kamraterna är Helen och hennes sambo och i sällskap av dem tar vi oss över sundet för att landa i Helsingör. Där shopping står på schemat…  


Klockan 13.00 … så det lullades in och ut i diverse butiker. Bland annat kunde vi inte låta bli att stanna till här för att plocka med oss lite udda ostar. Och eftersom vi inte kunde låta bli att testa dem igårkväll så kan jag definitivt rekommendera chiliost och pepparost. Slurp liksom.


Klockan 14.00 Springer på en av mr Makes kunder som vill ha en ny tatueringstid och eftersom gärna står som behjälplig på den punkten, på det här ytterst sofistikerade sättet… Fast tur jag tog bildenk, för innan jag hann plita ner tiden i bokningskalendern så var texten borta, men klicket i Iphonen fanns ju kvar… Ibland är det smart att blogga… :o)


Klockan 15.00 Tillbaka i Sverige, tar ut hundarna och Ajax fortsätter sura, nu för att hon inte får kasta hantel så länge som hon ville. Men matte hann inte det eftersom fler ärenden skulle hinna prickas av…


Klockan 16.00 … bankfacksbesök var ett av dem. Där jag satt fast en bra stund, för fatta vilken tid det tar att räkna igenom en megahög med 20:or. Ja vi har våra semestrpengar i bankfack, får då finns de kvar när man behöver dem :o)…


Klockan 17.00 … vilket jag gjorde nu, för att kunna betala bokningsavgiften på Kap Verde-resan.


Klockan 18.00 Efter lite mer fixande på stan landade jag på House of Pain, där maken jobbade för fullt… så för att inte bara sitta där och hänga som en jobbigt påträngande fruga…


Klockan 19.00 … så tog jag tag i att fixa sterilisering av tuber och grepp. Och då kan jag ju lika bra att klargöra i en vanlig missuppfattning… för nålarna används INTE flera gånger. De är engångs och kastas efter varje kund. Alltid. 


Klockan 20.00 Färdigjobbade tatuerare inviger sin nya studiostereo. Med en dansstil som får åsnor att framstå som ytterst intelligenta och smidiga… :o)


Klockan 21.00 Precis hemkommen till smått utsvultna djur, om de får säga det själva så är det inte många steg mellan dem och barnen i Afrika. Så för att undvika svältdöd i hushållet så får de sitt foder att knapra på, medan vi själva går loss lite på Danmarksosten.

 

Klockan 22.00 Datorplacerad med PimPim enöga i knäet. Blir dock inte långvarig där eftersom Internetuppkopplingen har gått i strejk, så då intar jag bädden istället.

Och så var det med det… ännu en dag till ända, men nu är det en ny. Kram!

7 kommentarer:

  1. Söta danskillar!! Lets dance nästa..
    Kul med en bild i timmen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie: haha… det där söta kan diskuteras… :o) Grejen är att de faktiskt dansade för att jag bad dem så snälla danskillar i alla fall… :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Fniss..ja det tror jag faktiskt! Tycker iallafall dom är söta!!
    Smart sätt det där med spara ihop pengar! Fast vi är så tråkiga så den varan finns ju knappt längre hos oss..mest kortbetalning numera. Gjorde så förr att spara ihop kontanter, numera har vi ett gemensamt sparkonto skrivet på oss båda. Går alltså inte att plocka ut ett öre förräns vi båda traskar in på banken. Gäller hitta ett sätt som passar en själv tror jag..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Söööta lilla Muffin! Och jag är fortfarande nyfiken på firandet ;o)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken dag, så kul att följa och pimpim enöga är jättesöt..
    Man får lite hemlängtan allt när man sitter på ett hotellrum och käkar ingefärskaka..:-D
    Älskar dina bilder!
    kramiz

    SvaraRadera
  6. Och den fisigt doftande men goda Gamle Ole huserar nu i vår kyl.
    Så lägligt jag står framför vår dra-maten så ser vi inte alltför medelålders töntiga ut ;)

    Söte-Pimpim vilken fin liten enögd pirat

    SvaraRadera
  7. Annelie: också ett smart sätt att spara pengar att man står båda på kontot. Kanske ska testa det när bankfacket har blivit fullt… :o)

    Fröken Abbe: NU har du fått svar… i ett inlägg, sorry jag glömt. Kram!

    Lingon: tack tack vännen och ingefärskaka lät inte dumt alls… :o) Kram!

    Helen: haha… ja visst lyckades jag dölja den snyggt… :o) Efter en kattfajt igår är hon ännu mer pirat med ett trashat öra också… :o) Kram!

    SvaraRadera