Powered By Blogger

tisdag 13 september 2011

Efterlysning – Jamiro knit pants

Ibland tar det en hel hop av tid innan polletten trillar ner. Och precis så är det för mig nu. Som hux flux har kommit till insikt med att jag bara måste få tag på ett par:


Jamiro knit pants. Helst i powder men vilken färg som helst är välkommet. Har fått för mig att de är ganska stora i storlek, stämmer det? I så fall tror jag att storlek 1 kan funka men har du ett par 2:or att sälja istället så tackar jag ja till dem också. Hojta i kommentarsfältet eller maila mig på oddjosanne@gmail.com, i så fall, gärna med hur mycket du skulle vilja ha för dem. Tacktack och Kram på er för nu!

5 kommentarer:

  1. Har du testat Freeport? De hade jättemycket av dessa..

    SvaraRadera
  2. Men fan rent ut sagt! Jag sålde precis mina till en superjobbig köpare (därav att jag kommenterar Anonymt så ingen ska känna sig utpekad) och jag hade mycket hellre sålt dem till dig! Kan hända att jag får dem i retur och då hör jag av mig direkt om det är ok? Kramar!

    SvaraRadera
  3. Har inga men drar mig till minnes att de fanns på Barkarby när vi var där???
    Jag vet precis hur det är när poletten tar sin tid, jag jagar ju A-one camisoles som en dåre :)
    Kramis!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag såg dem i Rouge och nån mer färg på Barkarby i somras. Provade också ett par i storlek 1 och de passade (normal 2:a). Hoppas du får tag i ett par, jag slog inte till eftersom det fanns så mycket annat jag ville ha där...
    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. De töjer sig som 17 - mina 0 är väl stora tror du ska satsa på 1 Barkarby hade blå när vi var där men vet inte storlekar.
    Kram

    SvaraRadera