Powered By Blogger

onsdag 14 september 2011

En livsfarlig app i min Iphone

Jag har en önske-Molly så komplett på hjärnan att jag typ flera tusen gånger om dagen knappar på min Iphone för att få Tradera-appen att öppna sig. I hopp om att den jag söker plötsligt ska finnas där med köp-nu prislapp. Ja lite galet kanske det är men jag har varit med om att det faktiskt plötsligt har hänt förut så det är ju ingen omöjlig mission… Däremot en livsfarlig!

För shit vad mycket Mollysar som blir utkastade hela tiden. Just i den här minuten finns det 1392 annonser ute. Visst brukar det inte vara så många, eller??? Hur som helst så dyker det ju upp ett och annat som man får tampas med sig själv om att inte klicka på… Och plötsligt förlorar man den kampen. På något helt oväntat. 
 
Bilden lånad av säljaren

Som den här sjalen, som jag hips vips råkade klicka hem igår kväll. Huruvida den är sticksig eller ej kom jag först att tänka på i efterhand så det återstår att utröna när den anländer. Men färgen… lovely! Speciellt nu när höstrusket tränger sig på allt mer…

Jag ska försöka bojkotta att hamna i gråfällan vad gäller kläder denna höst och vinter har jag tänkt. Och istället ösa på med så med mycket färg jag bara kan. För klara kulörer håller humöret på en mer positiv nivå, om ni frågar mig.
Någon som har lust att haka på min mission att sätta färg på årstiderna från helvetet?

Nu måste jag rusa. See you sen om ni känner för det. Take care! Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Skitsnygg ju, och med den färgen kan den till och med få vara lite stickig :)

    SvaraRadera
  2. Såg den med. Men du, har jag missat vad det var du firade i Malmö?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Även jag har sett den och lite lättdreglat över den, tycker så mycket om den och den kommer att pryda dig. grattis och mer färg åt folket som en Lingondam brukar skriva.
    Kram från Eva Solid

    SvaraRadera
  4. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Inte det minsta sticksig utan i mjukaste cashmere!
    Grattis till bra köp!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag känner precis som du..MERA FÄRG !!! Så får det bli för mig denna Höst o vinter, tänker inte köpa några svarta kläder alls..jag lovar !! Snygg sjal !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  7. Hej igen!
    På tal om att sätta lite färg på hösten så har jag en liten fråga och hoppas att du ursäktar mig Josanne att jag slänger ut den här. Kan man som en liten rund tant köpa sig en skateboard (heter det så fortfarande?) eller blir man bara patetisk? Åkte ju en del som ung men det var ju ett tag sedan. Åsikter.
    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  8. Har en.... grå.... Den är underbart mjuk och go! Hade gärna haft en lila! PS Jag har en orange Flow Feather mössa med samma blommor att matcha min grå med så jag känner mig skapligt färggrann! ;)

    SvaraRadera
  9. Så fin!!! Om den sticks - köper jag den =) Kram!

    SvaraRadera
  10. Härligt med färg! Och jag hoppas appen är på plats igen =)

    SvaraRadera