Powered By Blogger

tisdag 6 september 2011

Dagens Muffin istället för Mollystass

Jag har haft supergalet ”bältont” idag. Bält som bälte som hela vägen runt ryggen och magen. En tryckande och skitobehaglig smärta. Så därför har det inte blivit någon dagens stass till dokumentationen. Jag har mest stapplat omkring i lägenheten med säckigt sunkiga mysdräkten på kroppen.
Men eftersom hon fyller 4 månader imorgon och har växt en del sedan jag visade henne här senaste så får ni bli terroriserade med en dagens Muffin nu istället:


Ja så kul liv har jag, rantar omkring i hemmets vrå och jagar katter med Iphonen i mitt smärtfyllda men samtidigt rastlösa tillstånd… :o) God natt & Kram för idag!

12 kommentarer:

  1. Grattis till Muffin idag! Vad söt hon är..
    Lilla Elvira 10 veckor är som ett yrväder, jag är så kär så kär! Imorgon dags för vaccination. Har du katterna försäkrade?? Utgår att man skall ha det precis som med hundarna..bäst jag ordnar det i dag! Sista dagen som murarkillarna kommer, sedan är dom klara. Bara en kvar som vi väntat på i 14 dagar nu..
    Usch vad trist med ditt "bältonda", vad nu det kan vara! Går det inte över måste du masa dig iväg till VC o kolla, var rädd om dig!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Usch så trist... Hoppas det är bättre idag!
    Krya på dig!!!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Blä för mag-ryggont!
    Hon är så supersöt lilla Muffin<3

    Lite synd eller kanske är det tur att vi inte har samma storlek du och jag;)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Usch, stackare. Hoppas det är bättre idag. En riktig liten sötis är hon din Muffin...

    Kram och krya
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Hoppas du mår bättre nu! Åh, en sån bedårande söt liten Muffin :) Jag vill, vill, vill så gärna också ha en katt (som det är nu lånar jag syrrans, det går ju bra det med iofs)...ha en fin dag! :) Mia

    SvaraRadera
  6. Ajdå :( Hoppas att det släpper snart.

    SvaraRadera
  7. Söt Muffin! Krya på dig!

    SvaraRadera
  8. Tack söta ni för omtanke! Det är inte bra men lite bättre idag i alla fall.

    Annelie: jag skaffade försäkring till Mufin hos Agria, om du kollar deras hemsida agria.se så kan man skicka in att man vill ha en försäkring där och så kommer papprena hem. Supersmidigt. Nyfiken på hur det går med Elvira och vovvarna...

    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  9. Åhh lilla goa Muffin, så söt hon är !! Krya på dig nu,inte roligt att vara sjuk, själv är jag förkyld med ont i kroppen...ujj, inte roligt alls..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  10. Ajaj vilken jobbig värk det lät som :( Hoppas det går över fort! Muffin är helt oemotståndlig! Så fin färg hon har :) Ja ibland är livet vansinnigt kul ;)) Kramar

    SvaraRadera
  11. Hoppas du mår bättre idag! Själv har jag idag fått inse att ssk inte är odödliga och ska till doktorn i em. =)

    Grattis lilla Muffinsen! Se så cool ut Londonstyle.

    SvaraRadera