Powered By Blogger

tisdag 6 september 2011

Tre plagg under provningslupp

Om ni kan bortse från att det befinner sig en korthuggen valross med en riktigt fult sönderregnad frisyr innanför klädesplaggen nedan så kanske ni kan få ut något av denna provning. Om inte, skit i att kolla mer…

Augar tunic, almost black 699:-

Storlek 3 men jag skulle troligast kunna ha en 2:a också. Ännu ett fall för mer tilltalande i verkligheten än på Odd Mollys produktbilder. Ganska tunn, supermjuk bomull och därför kanonskön att ha på sig. Relativt långa ärmar, vilket jag gillar med tanke på kommande årstid. Även längre nertill än vad den ser ut på produktbilden men så är jag bara 168 cm lång = långt ifrån modellängd. Absolut en tröja som nu har hamnat på min önskelista.

Artwork silk s/s dress, vintage dark pink 2299:-

Storlek 2. Jag provade denna i winter white och vintage brown på AjaBaja förra veckan. Men eftersom jag gillade den här färgen, som är bra mycket mer röd än mörkrosa, så var jag tvungen att kränga på mig den också. Eftersom jag är svag för sidenplagg så har härmed denna placerat sig som ett reaspan. Prislappen är alldeles för hög i nuläget tycker jag.


Overcast poly jacket, red 2299:-

Storlek 3. Denna provade jag mest för att se om bandet man knyter ihop den med sitter under bysten som de tidigare modellerna eller i midjan. Och det är midjan som gäller här. 100% polyester så den är sådär lite glansig som de jackorna som fanns för två år sedan bland annat. Något stor i storlek.

Och mer än så blev inte provat i lokala butiken Zebra igår. Så mer än så blir det inte här nu heller… Ha en bra dag! Var rädda om er därute. Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. fina plagg alla 3, men jag är särskilt förtjust i sidentingesten...tyvärr förköpte jag mig på siden i våras och har därmed köpstopp på sidenplagg. men reaspan som sagt ;)
    Ha en fin dag!
    Krams

    SvaraRadera
  2. Du är alltid fin!
    Tack för underbara väskan som kom igår.
    Gillar den mycket.
    Kram,
    Malin /Göteborg

    SvaraRadera
  3. Artworken är riktigt snygg o väcker begär..intvänta rea låter som en bra idé!
    Så kan jag erkänna att jag som alltid ratat vita jackor, har gått o köpt mig en vintervit Overcast cotton jacket.. Jaja, är man halvtokig så är man,hihi..
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. LindiLoo: samma här, sidenplaggen har verkligen lyckats hopa sig… :o) Fast reaspan är ju inte fel det heller… :o) Kram!

    Malin: va? Inte förrän i måndags??? Jag skickade ju den i tisdags förra veckan… slö leverans av Posten :o( Fast bra du fått den nu i alla fall och tycker om den. :o) Kram!

    Annelie: haha… bra köp, jag älskar min vita vinterjacka… den får åka tvättmaskin lite då och då men det är det värt för jag tycker att ljusa färger behövs och piggar upp under höst och vinter. :o) Kram!

    SvaraRadera